реклама
Sucurity Police

реклама

Управління власністю міста протягом квітня-травня поточного року провело приватизацію 3 об’єктів комунальної форми власності. Це нежитлові вбудовано-прибудовані приміщення. Загальна площа усіх трьох об’єктів – понад 100 м кв.

За словами начальника відділу приватизації та відчуження майна управління власності міста Валентини Лимаренко, ці об’єкти перебували в оренді. Орендарі здійснили поліпшення і тому за законом мали першочергове право викупити об’єкт оренди. Приватизація приміщень була проведена за рішенням сесії Черкаської міської ради.

Від реалізації цих трьох приміщень до міського бюджету перераховано 180 тис. гривень, а також сплачено до державного бюджету ПДВ у сумі 36 тис. грн. Кошти від продажу об’єктів комунальної власності надійшли до бюджету розвитку, з якого фінансується придбання медичного обладнання для лікарень, ремонт шкіл, встановлення у навчальних закладах склопакетів та індивідуальних теплових пунктів.

На сьогодні в процесі передприватизаційної підготовки  перебуває ще 7 об’єктів комунальної форми власності. Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100