реклама

реклама

Рада опозиційних сил Черкащини провела в обласному центрі акцію на захист свободи слова. Учасники акції під прапорами опозиційних політичних сил скандували «Тулуба у відставку!»

– Державні і комунальні ЗМІ на Черкащині не є приватною власністю Партії регіонів. Натомість вони тільки прославляють владу. Хочемо, щоб ці ЗМІ подавали і думку простих черкащан, які своїми податками і утримують обласні комунальні та державні ЗМІ! – заявив голова Черкаської обласної опозиційної адміністрації Леонід Даценко.

Він нагадав, що нещодавно Інститутом масової інформації та Київською незалежною медіа-профспілкою було укладено антирейтинг «Вороги преси – 2010», у якому голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб зайняв шосту позицію.

– За рік правління нової влади на чолі з донецьким губернатором ми всі відчули реальний стан свободи слова! – виголосив Леонід Даценко.

Опозиціонери підготували збірний образ нової влади – з битою, цукерками, пряниками… Таким чином учасники акції продемонстрували, які методи тиску влади на журналістів: мовляв, когось притискають, а когось купують «за цукерки».

Опозиціонери пікетували будівлю обласного Будинку рад, а також редакцію обласної газети «Нова Доба» та ОДТРК «Рось».

Про подробиці акції читайте найближчим часом у розділі "Джинс-тонік".

реклама

Коментарі  

 
+1 #16 Денис Колесник 17.05.2011 02:26
Между прочим, именно при Тулубе и Уздемире, Рось стала нормальным «смотрибельным» каналом, который вышел из перманентного состояния застоя правления Калениченко, и на сегодняшний день имеет как новые направления, так и продукты собственного производства. Не надо сюда политику примешивать, ну а уж если быть полностью объективными, то, как раз экс-губернатор Черевко, не слазил ни с ТРК «Рось», ни с целых полос, посвящённых себе любимому, в таких газетах как «Нова Доба», «Черкасский Край», «Антенна», «Молодь Черкасщины», «Пресс-Центр» и многих других. Честно говоря, иногда от обилия Черевка «на шпальтах місцевої преси», начинало просто тоншить, тем более что развороты эти почти никто не читал, так как кроме демагогии и дешёвого популизма там ничего и не было. А ведь это ваш вчерашний областной лидер, господа сегодняшние оппозиционеры! Так что не перекручивайте факты, замечайте свои «брёвна», а не соринки у других, и не судите, да не судимы будете…
)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 jumper 16.05.2011 10:25
Sirko всё возможно ... но я как зритель (потребитель) хочу видеть качественный продукт, чего на "РОСИ" НЕТ и как мне ивестно, и НЕ БУДЕТ поскольку обновление "тех. начинки" идёт с таким скрипом :cry: , программы делаються сломя голову и т.д. ... Вот Вам и ПО СУТИ, дайте качественный продукт, и кто в ВИНОВАТ что его нет ... может поэтому начинают переходить на личности :-*
P.S. оплата труда - это уже совсем другая тема для разговора ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #14 Sirko 15.05.2011 17:12
От в українців завжди так, коли нема чого сказать по справі - переходять на особистості. А невже опозиція неправильно чинить, що звертає увагу на те, що районки вже гидко в руки взять, там суцільна низькопробна пропаганда. А "Рось" - то взагалі "пісня про Тулуба". Чи то якраз з того боку і коментарі ллються? Певне, під зареєстрованими в ПР ніками, а пресслужба ОДА контролює і доповідає. То ж якщо відробляєте, то хоч не корчте з себе правдолюбів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #13 Гвінтокрил 14.05.2011 17:20
Щось не бачу на акціїї тріо відлучених від владної годівниці -Каліниченко, воротніка та Мамалигу. Невже В и М побігли до губернатора пропонувать "організацію" війни з Одаричем, а Калина до Одарича- організовувати захист. це так по їхньому,по "опозиційному".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 matumba 14.05.2011 14:58
Цитую Знайка:
Подейкують, що Уздемір подався до Києва, бо злякався пікетувальників . З ними спілкувалась перший заступник Душок. Кинути жінку на амбразуру- верх цинізму.

Оце так ... Треба було не Душок (Рабцун) а Немилостиву "випустити" вона б "домовилась" :lol: А по правді там треба усіх замісників "кинути на амбразури", бажано с подальшим їх звільненням :-* Глядач каналу (якщо він існує) цього не помітить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 Черкаські самородки. 13.05.2011 21:57
Цитую NazarStodola:
До Чесного слова: Друже, просвітіть мене неграмотного, а хто з нинішніх представників опозиції Черкащини сидів біля корита і профукував ту владу?

А Ви мені покажіть хто не профукував? І Вам відразу напишуть хто як отримував гонорари, а бо друкував свою лірику за державний кошт ітд ітп. Нема дурних всі пожинились. А обласні депутати голосували тільки за мотивацією 5 років!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 Черкаські самородки. 13.05.2011 21:52
Цитую чесне слово:
Так, зараз несолодко живеться люду,але не треба було профукувати нинішнім опозиціонерам ппротягом п"яти років владу, яку дав народ. А тепер,як тривога , то й до Бога. Тепер знову хочете на горбі знедолених до корита.

Дуракам стікляний на один день, тобто на 5 років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Черкаські самородки. 13.05.2011 21:50
Цитую Український вовк:
Приємно бачити прапори усіх нормальних політичних сил разом, молодці черкащани!

В якомусь коментарі, було що збираються в зграю "Українських вовків" то це нормальні партії ми знаємо, то вони з Чорнобаївських кущів.
Та такі чисельні, що нагадують пісню " нас уже не хватает в шеренгу по восем"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 Лечащий врач 13.05.2011 20:07
А представляете, чтобы говорили эти с позволения сказать опозиционеры ,если бы Доценко должность дали, Воротнику денег, Мамалыге можно ничего не давать он привык и так. Как от кормушки отлучат. так и оппозиционеры. Никто из здравомыслящих людей эту оппозицию всерьез не воспринимает. и акции их не протесты, а буза
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Знайка 13.05.2011 20:06
Подейкують, що Уздемір подався до Києва, бо злякався пікетувальників . З ними спілкувалась перший заступник Душок. Кинути жінку на амбразуру- верх цинізму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100