реклама

реклама

«Здоров'я трішечки ліпше, але ще слабке, - повідомив есемесками народний депутат Андрій Шкіль. - Решта залежить від лікарів. Думаю, що причина ДТП – і погода, і яма. До мене ще не повернулася повністю пам'ять», - пише газета «Сьогодні».

Колеги нардепа розповіли, що переїхати зі звичайної лікарні йому довелося через те, що там не було обладнання для повного обстеження депутата.

Автомобіль народного депутата (фото з місця ДТП - "Магнолія-ТБ")

Автомобіль народного депутата (фото з місця ДТП - "Магнолія-ТБ")

«Його досі інтенсивно обстежують, зробили томографію. Шкілю зараз не рекомендовано багато рухатися, приписано спокій. Швидше за все, вийде із лікарні не раніше ніж через два тижні», - розповіла одна із колег Шкіля.

У МВС тим часом кажуть, що результати розслідування ДТП можуть з'явитися вже у найближчі дні. «Можливо, ДТП сталося через те, що нардеп розмовляв по телефону під час поїздки», - говорить голова Департаменту громадських зв'язків МВС Вікторія Кушнір.

Напередодні МВС повідомляло, що автомобіль Шкіля виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом, у якому їхав черкаський підприємець з дружиною і донькою. Вони не потерпіли.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100