реклама

реклама

У неділю, 22 червня, буде три місяці, як відділом ДРАЦС по м. Черкаси реєстраційної служби Черкаського міського управління юстиції керує 28-річна Катерина Леонова. Чи звикла Катерина Валеріївна до нової посади, з'ясовував «Прочерк».

Фото Катерини Леонової із соціальної мережі «ВКонтакті»

Фото Катерини Леонової із соціальної мережі «ВКонтакті»

Призначили Катерина Леонову на посаду 22 березня. До цього вона працювала начальником відділу організації та контролю за виконанням рішень управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Черкаській області.

За освітою пані Катерина – юрист. У 2006 році закінчила Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого.

Катерина Леонова зізнається, що теперішня робота дуже відрізняється від попередньої.

– На попередній посаді я займалась розглядом звернень громадян та юридичних осіб. Готувала проекти-відповіді та виконувала інші організаційні питання, які належать до компетенції начальника. Ця ж робота – досить світла, я б сказала. Усі молоді, у них горять очі, вони хочуть швидше одружитися. Усі приходять із коханням, – ділиться із «Прочерком» пані Катерина.

Перший свій обряд одруження вона провела 8 травня.

– Стала обрядовим старостою, так би мовити, – говорить Катерина Валеріївна. – У молодят, Марини та Сергія, церемонія розпису була запланована на 15.00. Я із 10-ї ранку до першої години дня без перерв репетирувала. Ці молодята – дуже приємні люди, дуже схожі. Точно, як кажуть, дві половинки.

Текст для молодят Катерина Леонова створила свій.

– Щось шукала в інтернеті, де в чому спиралася на досвід двох колег, які зараз проводять обряди, – говорить очільниця РАЦСу.

Наразі Катерина Леонова розлучена, виховує 9-річного сина. А от шлюб із своїм колишнім чоловіком брала в РАЦСі, яким тепер керує.

Катерина Леонова разом із колегою з Придніпровського РАЦСу та її чоловіком після обряду одруження

Катерина Леонова разом із колегою з Придніпровського РАЦСу та її чоловіком після обряду одруження


– Передчуття, що працюватиму в РАЦСі, ніколи не було. Навіть за півроку до мого призначення на посаду, думки про роботу в РАЦСі відкидала до останнього. А зараз, коли розписую людей, розумію, що це – моє покликання. Мені дуже подобається це, – говорить пані Катерина.

Із своєю попередницею – багаторічним очільником центрального РАЦСу Ларисою Черніковою – Катерина Леонова не спілкувалася.

– Мене призначили через два тижні після звільнення Лариси Чернікової. Ми жодного разу не спілкувалися. Я бачила її один раз, та й то на колегії в Головному управлінні юстиції. Кажуть, що вона дуже гарно проводила обряди. До речі, мені казали, що Лариса Чернікова прийшла працювати до РАЦСу також у 28 років. Уявляєте? Я вже думаю, можливо, і я, як і пані Лариса, 20 років пропрацюю, – сміється Катерина Леонова.

реклама

Коментарі  

 
+6 #23 совість 17.08.2014 21:05
Чомусь у нашій місцевій системі юстиції, просто манія "Величі особи". І питання не втому, що "нова очільниця" комусь є, чи була в минулому КОХАНОЮ. Питання втому, що ця людина вже вихована так, що її не бентежить те, що вона є абсолютним нулем в сфері юриспруденції. Лише самовдоволена особа могла притендувати на таку посаду без будь-яких знань сімейного права, без досвіду роботи в цій системі. Шкода, напевно ж є і в цьому відділі, та, мабуть,і в інших, люди, що були варті обійняти таку посаду, а головне приносити на посаді користь не собі, а державі і людям. Простим, звичайним людям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #22 Хтось знає 31.07.2014 20:21
Почитав отзывы, задумалась - сколько у нас завистников... Да еще и тупых, которые не знают как написать элементарные слова, вроде "стесняются"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #21 Хтось знає 31.07.2014 20:15
Цитую Черкащанка:
Ця дівчина кажуть кохана начальника головного управління юстиції К....,того,хто люстрацію не пройде))),от і вся розгадка ребусу,як стати другою Сисоєвою),прост і так не взлітають


Свечку держали и слюни пускали? Она свободная женщина, он свободный мужчина... Уже любовниками никак не могут быть, А служебный роман... Ну у многих он, и что???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #20 Виталий 03.07.2014 19:48
Показуха да и только!... Взятки ************* мастак, даже из беременных не стисняется!... Знаю все не по наслышкам!... Жаль что в нашей стране все такие высокие места до сих пор продаются или еще как нибудь достаются...кому попало!... Ведь Черникова Л.П. наверно не пришла из ни откуда...как эта ************, она работала в ЗАГСе на меньших должностях, пока не дослужилась!...
А ты, Катюша... научись еще чему нибудь...начальница не только на камеру позировать да...........и расписывать уметь!... Не велико дело!... Вот если продержишся на этом месте лет 5...и похвалят тебя не за смазливое личико!...А впрочем посмотрим ...на сколько тебя хватит!... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #19 Брак производства 03.07.2014 10:59
На такой должности должен быть такой работник у которого полноценная семья!!! А тебе Катюша не расписывать а только разторгать - в самый раз!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #18 Олеся 24.06.2014 19:21
Дуже гарна дівчина! Терпіння їй на новій посаді!!! Думаю, що їй все вдасться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #17 КИЕВЛЯНКА 20.06.2014 13:50
Говорят, что любовь - как война: легко начать, трудно закончить и невозможно забыть !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #16 78 20.06.2014 11:11
Ну если есть связь с начальником юстиции, то может опять наладиться схема зарабатывания денег путем платы нашими молодоженами за церемонию не в бюджет, а частному предпринимателю .Внимательно читайте платежки которые выдают в ЗАГСе для оплаты. Уже был скандал по этому поводу. Депутаты, следите за этим вопросом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #15 ЖІНКА 20.06.2014 10:42
Красива дівчина, і хватить до неї чіпляться, он уже один і закохався...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #14 Віктор 20.06.2014 10:31
Цитую Люстратор:
Пані Катерино не добре починати нову роботу з брехні. Якщо вам не доповів ваш БОСС то Чернікову не звільняли. Пані Чернікова вийшла на пенсію.


Для довідки - при виході на пенсію також пишеться заява на звільнення, лише додається "в зв"язку з виходом на пенсію". Так що формально ні в чому помилок і брехні немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100