реклама

реклама

Про те, що китайські інвестори збираються будувати міст через Дніпро, голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб повідомляв журналістам ще 11 травня. Тоді він зазначав, що найближчим часом в Черкаси мають приїхати зі своїми фахівцями представники Китайської національної інвестиційної компанії, які вивчатимуть технічні умови реалізації проекту. «Вони будуватимуть міст через Дніпро, паралельно дамбі. Так, вони забажали реалізувати цей проект», – зазначав Сергій Тулуб. Сьогодні він розповів про це більш детально.

– Китайська сторона дійсно зацікавилася. І зараз ми їм направили всі технічні показники, які стосуються цього мосту через річку Дніпро. Зараз ми цим займаємося. Коли в нас відбулася зустріч, я запропонував Китайській національній інвестиційній компанії: давайте або замінимо цей міст і зробимо реконструкцію самої греблі, або давайте побудуємо новий міст між двома берегами. А вони мають такий досвід, вони вже інвестували такі об’єкти. Тому зараз вони зацікавилися цим. Вони працюють над технічними показниками. Потім приїдуть з пропозиціями. Але я хочу сказати, що у всіх нас загальна проблема з потужними інвесторами – це те, що вони потребують державних гарантій. Якщо ми зможемо вмовити уряд, щоб він нам допоміг в цьому, то ми це зробимо якнайшвидше, – сказав Сергій Тулуб.

У свою чергу, як зазначив сьогодні на прес-конференції міський голова Черкас Сергій Одарич, йому нічого невідомо про можливе будівництво китайцями мосту через Дніпро.

– Я не чув нічого про проект, пов'язаний з платним мостом через Дніпро. Інвестор буде будувати такий міст за умови, що проїзд через нього буде платним. Заплатив 20 гривень і проїхав. Тоді це інвестиція, яка якимось чином повернеться інвестору. Я спілкувався з китайською делегацією, яка в нас гостювала більше місяця тому. Ні про які інвестиції у них навіть і бажання говорити не було. Вони говорили про готовність надавати кредити під якісь проекти і під серйозні гарантії. Тобто це банківська установа, вони не готові ризикувати, інвестувати та розвивати економіку області, вони просто готові позичити грошей, – сказав Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Утіпутін 17.05.2011 12:52
Сергій Олегович хоче сказать,що Сергій Борисович теє те, як його...неправду кажуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Інна 17.05.2011 12:43
Слухайте, сьогодні за довгий час відкрила Прочерк і сиджу в повному шоці!!! Шо ще робиться??? навіщо нам якісь мости, де по 20 грн. платить треба, а якщо ці китайози нам дороги зроблять, то переїзджаючи з Пастерівської на Енгельса через Шевченка теж треба буде платити??? Ужас якийсь :cry: . Сергій Борисович, закажіть нам ще в них воздух, а то ми тільки за це пока не платимо!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Лопух 17.05.2011 09:16
Щось їх тандем постійно тріщить.
І що вона за дружба ВД та ПР?
Якось все чудно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Журналіст 17.05.2011 09:00
Як послухати губернатора, то і аеропорт уже мав працювати в Черкасах, і 1 травня річпорт знову ж таки мав запрацювати... Вже можна колекцію з побрехеньок Тулуба збирати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Alex 17.05.2011 08:51
поживём - увидим, а 2-й мостик ой как нужен.

а мне вспомнился популизм Одарыча про автобан Черкассы-Киев, пластиковые окна и ещё много чего...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Артём 16.05.2011 21:37
Популизм Тулуба :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100