реклама
Sucurity Police

реклама

Учора в Каневі пофарбували паркан перед міським Будинком культури (кінотеатр «Канів») в кольори Державного прапора України.


Патріотичний захід під назвою «Єдина країна – Единая страна» відбувся за ініціативи Канівської районної профспілкової організації працівників державних установ, за сприяння керівництва міста й району, депутатів міської та районної рад.

Фарбою та іншими необхідними матеріалами активістів акції забезпечили підприємці району, зазначають у відділі інформаційної та регіональної політики, забезпечення доступу до публічної інформації апарату Канівської РДА.


За словами голови Канівської районної профспілкової організації працівників державних установ Миколи Порожнього, до акції долучилось близько ста осіб. Серед них – молодь, депутати міської та районної рад, представники громадських організацій та просто небайдужі канівчани.

Вдягнувши українську вишиванку, підтримала патріотичний настрій громади й фрау Зігрід Маєс – дружина очільника громадського об’єднання «Друзі Канева» Фріца Маєса із німецького м. Фірзен, котра цими днями перебувала в Каневі.


Найближчим часом в синьо-жовті кольори пофарбують і паркан з іншого боку дороги.


Ініціатори акції закликають небайдужих жителів Канівщини долучитися до акції та пофарбувати паркани в національні кольори в місті та селах району, де це буде доречно та правомірно.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 патриот 27.06.2014 22:47
Уверен, что патриотизм - это не покраска в сине-жёлтый цвет забора, не напяленная вышиванка, а работа на державу, категорический отказ красть у державы, воспитание благородных, умных, работящих детей, забота о родителях, бережное отношение к природе страны, её прошлому и т.д. А на покрашенный заборчик уже вечером пописял пёсик, это что ж выходит? Он пописял на.... Ужас!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Гуцул 27.06.2014 20:25
"Навіть немкиня там була"! Оце таки досягнення! Самі ми вже ні на що не здатні? До чого це "ідолопоклонство "? Чи перед Росіею, чи перед Европою?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1   26.06.2014 15:48
І тут Майборода встигла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100