реклама

реклама

У світі людей часто тварини почуваються беззахисними

У світі людей часто тварини почуваються беззахисними

Пересувний зоопарк із Житомира в межах гастрольного туру пересувався шляхами Черкаської області і потрапив через спекотну погоду у халепу. Коли мавпі на прізвисько «Чічі» від спеки та задухи в пересувному вагончику стало зле, її дресирувальник , аби тварина змогла відпочити в тіні дерев, попросив зробити технічну зупинку. Проте, ледве тварина опинилася на вулиці, як вирвалась з рук дресирувальника та миттєво зникла серед гілок височенної тополі. Та, зачепившись повідцем за гілку, мавпа потрапила у своєрідний зашморг і почала сама себе душити.
У розпачі керівництво цирку набрало телефонний номер служби порятунку «101» . На місце події оперативно прибув черговий караул Золотоніського районного відділу МНС у Черкаській області. За кілька хвилин рятувальники по висувній драбині піднялися на верхівку дерева, пообрізали гілки та звільнили мавпу із повідкового зашморгу. А перелякану та напівживу тварину передали власнику.

Як зазначають у ГУ МНС у Черкаській області, мавпа доєдналася до переліку врятованих Черкаськими рятувальниками братів менших, який складається з корів, биків, котів, собак, кіз та інших свійських та домашніх тварин…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100