реклама

реклама

У цьому році викрили 19 правопорушень, пов’язаних із кримінальною корупцією. Про це вчора під час прес-конференції повідомив начальник управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Черкаській області Андрій Ткаченко.

За його словами, із них 9 кримінальних правопорушень пов’язані з отриманням неправомірної вигоди. 

До кримінальної відповідальності притягнули заступника директора департаменту Черкаської ОДА, держслужбовця четвертої категорії, голів, службових осіб органів місцевого самоврядування, в. о. заступника начальника районного управління юстиції.

– Із початку року до суду направлено 7 кримінальних проваджень з ознаками кримінальної корупції, з них 6 – отримання неправомірної вигоди (хабарів), один випадок – надання неправомірної вигоди службовій особі. За цими правопорушеннями до кримінальної відповідальності притягується керівник райради, керівник підрозділу Черкаської ОДА і три голови сільських рад, – повідомив начальник УБОЗу.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Черкаський люд 03.07.2014 16:59
Щось малувато!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 адекватный 03.07.2014 12:16
Не там працюєте шановні правоохоронці. Оганізаторами і духовними наставники беззаперечно є виключно перші особи а не якісь там в.о. замів. Ви ж по собі знаєте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 мир 03.07.2014 12:00
В Департаменті агропромисловог о розвитку ще краще, директор на лікарняному, а виконує обовязки неофіційно людина, яка навіть не рахується в Департаменті, але спритно ходить на роботу і дає вказівки. І немає до цього діла нікому!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Форум Розвитку ЧЕ 03.07.2014 10:07
Зараз Сергій Одарич проводить якусь нараду. У мене запитання: чому В. Беззубенк досі "працює"? В Європі, яку Ви, Сергій Олегович, так любите і "поважаєте", навіть при менших звинуваченнях в корупції, чиновник такого рівня, як мінімум, сам подав-би у відставку, а як максимум - був-би відсторонений від своїх обов'язків для проведення службового розслідування. Чим він так "корисний" Вам, Сергію Олеговичу, цей "смотрящій" у виконкомі від бувшого губернатора Тулуба, з яким Ви ніби-то боролися і були "в контрах"? Ви ж хотіли "оновлення", "перезавантаженн я", чо ЧОМУ він досі сидить Вами за одним столом і приймає участь в прийнятті якихось рішень?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1   03.07.2014 09:36
Решта просто обережніші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100