реклама
Sucurity Police

реклама

Нового керівника Черкаської регіональної філії ДП «Центр Державного земельного кадастру» Юрія Васильовича Підгайного представив під час сьогоднішньої наради в.о. начальника ГУ Держземагентства в Черкаській області Дмитро Мироненко.

– Йому поставлено задачу, щоб це підприємство виконувало не менше ніж 45 відсотків відповідних робіт на території області. ДЗК – адміністратор нашої Національної кадастрової системи, він може надавати всі послуги (в тому числі з розробки проектів землеустрою) дешевше і якісніше, ніж це роблять приватники, – наголосив Мироненко.

Державний земельний кадастр – єдина державна система земельно-кадастрових робіт, яка встановлює процедуру визнання факту виникнення чи припинення права власності на земельні ділянки і права користування ними та містить сукупність відомостей і документів про місце розташування та правовий режим цих ділянок, їх оцінку, класифікацію земель, кількісну та якісну характеристику, розподіл серед власників землі й землекористувачів.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 адекватный 09.07.2014 17:20
Ну щодо якісності виконання робіт питання спорне. В наш час висококваліфіко вані спеціалісти не сидять на державних підприємствах бо зорплата приватників куди більш приваблива чим фінансування державою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Тетя Соня 09.07.2014 16:09
Цитую незнайка:
И шо? Ну вот типер усьо будет по-правильному и без обмана?

Теперь при назначении на такие должности, выдвигается основное требование к кандидату - наличие 50 тысяч грн. для внесения залога в суд, для решения вопроса выхода с СИЗО на подписку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 незнайка 09.07.2014 14:08
И шо? Ну вот типер усьо будет по-правильному и без обмана?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100