реклама
Sucurity Police

реклама

Уже цього тижня бригада черкаських будівельників із майже 30-ти осіб розпочне ремонт школи №15 у визволеному українськими військовими Слов’янську, що у Донецькій області. Про це заявив голова Черкаської облдержадміністрації в ефірі телерадіокомпанії «Рось».


Нагадаємо, 18 липня під час наради з представниками будівельних фірм Юрій Ткаченко запланував до кінця літа завершити ремонтні роботи, щоб 1 вересня діти змогли розпочати повноцінне навчання у комфортних умовах.

– Там необхідно відремонтувати дах, вставити вікна, які повилітали під час вибуху, відремонтувати два ґанки, виконати внутрішні роботи, – сказав Юрій Олегович. – Мені приємно, що під час нашої попередньої зустрічі, на заклик відремонтувати школу в Слов'янську відгукнулось кілька фірм, зокрема, «Надія», «Урожай», деякі приватні підприємці взяли на себе організацію з перевезення людей та будівельних матеріалів.

Проживання та харчування людей голова ОДА Юрій Ткаченко взяв на себе.

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Черкаси 23.07.2014 08:20
А в Слов"янську ремонтувати нема кому?Переселенці Слов"янська ще в Черкасах? До дому збираються ? Міста звільняються,до дому "біженці" їдуть? Зараз донеччани і луганчани потребують прихисток,кого звільнили,додом у,відбудовувати сь і мобілізація за місцем прописки..Давайте гості ,ненабридли лі вам хозяйва?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100