реклама

реклама

До центральної диспетчерської служби КП «Черкасиводоканал» почастішали тривожні звернення громадян із приводу якості питної води, припинення водопостачання тощо.

У зв'язку з цим у прес-службі комунального підприємства повідомляють, що робота відбувається в нормальному режимі, водопостачання функціонує в безперервному режимі, якість питної води постійно на контролі.

«Нині в Україні триває війна не лише за територію, а й за свідомість громадян. Терористи свідомо поширюють неправдиву інформацію для дестабілізації населення. Шановні споживачі, не піддавайтеся провокаціям! Уважно перевіряйте і читайте новини. Довіряйте тільки надійним джерелам!», – просять у КП «Черкасиводоканал».

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Дед Остап 24.07.2014 01:05
От дротують и дротують.....водоканалами,ка нал1зац1ей,провокац1ей. ,б1ля Дн1пра живемо,а води питно1 чисто1 не маемо,п$емо як1сь канал1зац1йн1 викиди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Черкащанка 1 23.07.2014 11:48
Також він радить кожній родині запастися одно-дводенним запасом питної води.

– Краще не скористатись, ніж бути неготовими, – сказав Одарич.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Черкащанка 1 23.07.2014 11:47
Виникає ризик загострення ситуації та велика ймовірність появи диверсійних груп. Ми стаємо свідками, як минулого тижня стався вибух на газопроводі в Полтавській області, затримані люди в Запоріжжі та Дніпропетровськ у. Вони мали намір вчинити диверсії на об’єктах енергопостачанн я. Дротове радіо – це єдиний спосіб отримання інформації, коли вимкнуть електрику. У випадку виникнення надзвичайних ситуацій, саме через це радіо передаватиметьс я відповідна інформація, – зазначив міський голова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Черкащанка 1 23.07.2014 11:46
Міський голова Черкас Сергій Одарич звернувся до жителів міста з проханням полагодити чи відновити роботу приймачів дротового радіо.



Саме такі приймачі раніше часто встановлювали на кухні. Однак з часом більшість черкащан перейшли на сучасні транзистори, магнітоли і радіоприймачі. Одарич просить перевірити роботу саме приймачів дротового радіо, а за потреби відремонтувати їх. Про це він заявив під час ефіру на телеканалі «ВІККА», інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Злюка 23.07.2014 11:29
Так це ж наш мер, ляпонув, що в воду, пардон, п.... :lol:
Міський голова Черкас Сергій Одарич звернувся до жителів міста з проханням запастися кожній родині одно-дводенним запасом питної води. А також – полагодити чи відновити роботу приймачів дротового радіо, повідомляє прес-служба МВК.
Піар ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 незнайка 23.07.2014 09:55
Не серьезно собирать деньги с горожан за канализацию и отправлять на водоочистку дождевую воду тем более канализационные стоки очищает не коммунальное предприятие а частная контора Д Фирташа которой козятинская рулюет Никаких денег на оплату воды и канализации не хватит!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100