реклама

реклама

У Черкасах триває підготовка до опалювального сезону. Зокрема, КП «Черкаситеплокомуненерго» вже замінило півкілометра теплових мереж (у двотрубному обчисленні) попередньоізольованими трубами. Також здійснено поточний ремонт 18 котелень, 49 центральних теплових пунктів та 40 км теплових мереж.

– На котельнях та центральних теплових пунктах виконуються роботи з відновлення технічного стану котельного, насосного, тепловикористовуючого обладнання, а також – хімводопідготовки та контролю і автоматики, – пояснила перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська.

За її словами, на часі – виконання тепловиками решти запланованих робіт. Зокрема, капітальний ремонт котельні по вул. Хрещатик, 84 та центрального теплового пункту по вулиці Вербовецького, 77 із заміною водопідігрівача, інформють у перс-службі Черкаського МВК.

Загалом, до початку опалювального сезону КП «Черкаситеплокомуненерго» має підготувати 35 котелень, 82 центральних теплових пункти та 154,6 км теплових мереж у двотрубному обчисленні.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Інженер ЖКГ 24.07.2014 10:02
ЧТКЕ завчасно провів всі ремонтно-регламентні роботи завдяки фаховій підтримці Білоусова.
Адже він трудову діяльність починав з ТЕЦ і добре знає справу.
Тому черкащани повинні дякувати йому за фахову організацію роботи по підготовці тепломереж до зими!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Дед Остап 24.07.2014 01:07
отоплятел1 криворук1.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 незнайка 23.07.2014 19:23
Сколько мискантуса приготовили к началу отопительного сезона?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100