реклама

реклама

У комунальному підприємстві «АТП Черкаської обласної ради» за дорученням голови обласної ради Валентини Коваленко провели перевірку діяльності.

Нагадаємо, що відразу після свого обрання на посаду Валентина Михайлівна запропонувала провести низку заходів, які дозволять економити державні кошти та обмежити безконтрольне й неефективне використання бюджетних ресурсів. Зокрема, вирішили зменшити витрати на утримання та обслуговування КП «АТП Черкаської обласної ради».

– За результатами першого кварталу 2014 року КП «АТП Черкаської обласної ради» потрапило до переліку семи підприємств, які спрацювали збитково. Така робота не влаштовує обласну раду. Ми намагатимемось зробити так, щоб жоден квадратний метр підприємства не використовувався марно, і щоб кожен автомобіль працював, а не просто припадав порохом у гаражі, – говорить перший заступник голови обласної ради Наталя Кравцова.

Уже вирішені всі питання щодо реалізації дев’яти автомобілів із аукціону. Це кілька «Волг», УАЗ, ЗІЛ, TOYOTA Land Gruiser, JEEP Grand Cherokee. Аукціон, який проводить Товарна біржа агропромислового комплексу центральних областей України, відбудеться 12 серпня цього року.

Також під час вивчення роботи підприємства виявили, що на парковці АТП є вільні місця. Їх будуть здавати в оренду, від чого підприємство також отримуватиме прибуток.

– Після обстеження ангарних приміщень з’ясувалося, що чимало площ не використовуються. Тому я внесла пропозицію здавати їх в оренду під СТО. Потенційні орендарі вже відгукнулися. Цей крок дозволить комунальному підприємству отримувати одразу кілька вигод. По-перше, це щомісячна орендна плата 10 тисяч гривень. По-друге, це якісне обслуговування автомобілів обласної ради, – говорить перший заступник голови Черкаської обласної ради.

Також проаналізували дебіторську заборгованість перед АТП. Значні кошти підприємству заборгувала Черкаська ОДА. Перший заступник голови Черкаської ОДА Наталя Старікова поставилася із розумінням до ситуації: була проведена спільна нарада із облдержадміністрацією. Вони погодилися погасити заборгованість перед АТП. До того ж, пообіцяли, що не укладатимуть угод зі сторонніми організаціями, а користуватимуться лише послугами АТП обласної ради, зазначають у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації облради.

– Також ми запланували й інші кроки щодо підвищення ефективності роботи комунального підприємства. Приміром, будемо здавати в погодинну оренду спецтехніку, яка використовується неповний робочий день. Так, розробимо тариф, і у вільний час вантажівка АТП зможе бути використана для перевезення вантажів громадян. Крім того, запроваджено правило економії палива. У поїздки беремо автомобілі, які використовують менше бензину. А якщо у відрядження їде багато людей, беремо не кілька машин, а сідаємо в мікроавтобус, – каже Наталя Кравцова.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 007 24.07.2014 22:39
Цитую незнайка:
Неужели мозговые извилины областных керивнычок начинают распрямляться?

А що це щось нове!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 адекватний 24.07.2014 20:40
Ну дуже представницькі автомобілі: ЗіЛ, УАЗ, Волга. Тай гранд Чірокі старезний. Може ЗіЛ та УАЗ в армію подарували, чи там один металолом? Тай не треба продавати, Куля в лоб вже біжить з тонучого корабля щур, тобто його ідеі нкономічні привели до повного колапса в краіні і ваші продажі це вже в минулий піар.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 незнайка 24.07.2014 18:02
Неужели мозговые извилины областных керивнычок начинают распрямляться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100