реклама

реклама

Ефективнішому розкриттю злочинів по гарячих слідах сприятиме створення Центру оперативного реагування міліції Черкащини. Про це на сьогоднішній сесії обласної ради заявив керівник УМВС України в області Владислав Пустовар.


– У приміщенні УМВС буде створено два робочих місця, куди надходитимуть телефонні повідомлення по номеру «102», – пояснив Владислав Володимирович. – Сюди ж буде виведено сигнал із камер спостереження. Ми плануємо придбати 10 камер спостереження, які поставимо в найнебезпечніших щодо злочинів місцях Черкас – на площах, автовокзалах тощо. Також туди буде підведено сигнали з відеокамер, які зараз розміщені перед міською радою (їх там 10 штук) і відеокамер, встановлених на в’їздах у місто Черкаси. Крім того, ми будемо просити підключити до нас відеокамери інших установ і організацій, які вже встановлені в райцентрах. Тобто, ми зможемо обробляти і здійснювати відеоаналіз із 52 відеокамер. Сигнали з усіх камер записуватимуться.

Крім цього, як зазначив Владислав Пустовар, планується придбати 30 GPS-передавачів, які будуть в усіх міліцейських автомобілях. Інформація з них виводитиметься на карту міста, і черговий бачитиме, де зараз перебувають автомобілі ДАІ, державної охоронної служби, патрульної служби та інших нарядів міліції. Й коли надходитиме сигнал про вчинення злочину, черговий бачитиме, який з нарядів у цей час перебуває найближче до цього місця. Група захоплення, яка їхатиме на затримання, зможе отримати відеозапис злочину, зроблений одною із камер спостереження.

Враховуючи ситуацію в державі й ризики терористичних проявів, зазначені заходи, на думку Владислава Пустовара, є вкрай необхідними.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Да 25.07.2014 08:48
Согласен за свои деньги купить камеру которая будет снимать двор 9-этажки где я проживаю только чтоб камеру подключили к ментам и за ней наблюдали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100