реклама
Sucurity Police

реклама

Обласна прокуратура подарувала черкаським правоохоронцям амуніцію підвищеної захисної спроможності. 


Дванадцять нових бронежилетів отримають правоохоронці, які незабаром у складі зведеного загону будуть відряджені до східних областей для забезпечення охорони громадського порядку в зоні проведення антитерористичної операції.

Працівників міліції, які, ризикуючи своїм життям, беруть участь в антитерористичній операції, вирішили підтримати колеги з обласної прокуратури Черкаської області. 

Співробітники прокуратури за власні кошти закупили 12 кевларових бронежилетів підвищеної захисної спроможності класу захисту «5 плюс», спільного італійсько-ізраїльського виробництва. 

Ці бронежилети захищають від стрілецької нарізної зброї, автомата Калашникова та пулі снайперської гвинтівки Драгунова (СВД), інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 ЛЮДМИЛА 31.07.2014 13:22
НУ ТАКІ ВСІ РОЗУМНІ ПИСАТЬ А САМІ ХОТЬ КОПІЙКУ ДАЛИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Вухо 28.07.2014 07:20
Ти ба - а Іващенко як служив, так і служить... Давно вказівки Тулуба виконував?
Знаєм-знаєм, Іваха...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 адекватный 27.07.2014 12:56
знаем цей патріотизм. дали команду, зазначили суму яку треба здати ось вам і бронежелети. я не кажу що хтось їх з неохотою віддавав АЛЕ. прочерку це дуже непотрібний піар. люди гинуть а унас всі новості пестрять як з народу збираються кошти на армію, тому що так звана еліта їх вкрала (кошти) та прикупила заводи. краще б навели приклад як забрали в міліонерів незаконно присвоєий заводик або кошти та направили на нужди оборони.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Виталя 27.07.2014 12:03
малувато
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Цензор 27.07.2014 11:28
Цікаво, кого на цей раз нахилили прокурорські, щоб здати "власні кошти"? Не тих самих, що нове приміщення облпрокуратури побудували?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100