реклама

реклама

Близько тисячі працівників хімічного заводу «Азот» у Черкасах перевели на зарплатні картки російського банку «Сбербанк России», пише «Про головне».

 

Як повідомили «Прочерку» власні джерела, картки російського банку отримали і пенсіонери «Азоту».

«Сбербанк Росії» – один з найбільших комерційних банків Російської Федерації, який контролюється державою.

Як відомо, власником ПАТ «Азот» є Дмитро Фірташ, який наразі перебуває під підпискою про невиїзд в Австрії через порушену проти нього кримінальну справу за підозрою у фінансових махінаціях.

За інформацією видання, ряд працівників «Азоту» відразу висловили невдоволення, мотивуючи небажанням мати справу з фінустановою держави-агресора.

Фінансовий відділ «Азоту» поспішив надати працівникам роз’яснення в заводській газеті, чому саме працівників вирішили перевести на зарплатні картки російського банку.

«Сбербанк России» входит в десятку крупнейших банков страны по размеру активов и лидирует в рейтинге сверхнадежности финучреждений Украины, — пояснили азотівцям у газеті. — Банк является партнером предприятия и одним из основных банков, которые финансируют ПАО «Азот». Было принято решение опереходе около тысячи человек от завода на зарплатный проэкт в АО «Сбербанк России», который имеет целый ряд приимуществ, – запевнили азотівців.

Відомо також і про те, що цю справу розглядали черкаські СБУшники, які не знайшли порушень у діях керівництва «Азоту».

Наразі частину працівників «Азоту» вже перевели на зарплатні картки «Сбербанку Росії». У неофіційних коментарях працівники «Азоту» говорять, що, окрім того, що в умовах військової агресії Путіна будь-який вплив Росії на життя черкащан, як червона ганчірка для бика, вони вбачають також й інші небезпеки.

По-перше, у послуговуванні російського банку опиняються всі персональні дані тисячі азотівців. По-друге, проти російських установ та компаній Європа та Америка застосовує санкції. Не виключено, що в будь-який момент кошти черкащан можуть бути заблокованими на рахунках російського банку.

Крім того, робітники «Азоту» розповіли, що не впевнені, чи не «заморозить» їхні зарплати Росія.

реклама

Коментарі  

 
-21 #36 АЗОТ спонсор терористів 29.07.2014 07:57
Ла-лА-ла......Сбербанк России,попал под санкции ЄС і США,ха-ха,його дії будуть обмежені...Насолоджуйтесь зрадники,Україн а теж розглядає список санкцій,думаю продублюють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #35 артем 28.07.2014 21:12
Больше чем Коломойский с группой Приват еще никто на войне так не нагрелся!!!
Вот уж действительно для кого война мать родна!
А мы все скачем и ищем виноватого!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #34 АЗОТ спонсор терористів 28.07.2014 18:41
фІРТАШ ПРОКРЕМЛІВСЬКИЙ ,ЖУКОВСЬКА ЙОГО ВІРНИЙ ПЕС,АЗОТОВЦІ ДИВНІ,ТРИМАЮТЬС Я НАЧЕ МІЛЬОНИ ТАМ МАЮТЬ,ВСЕ КОВТАЮТЬ,ЇХ НА РУБЛІ ПЕРЕВЕДУТЬ МОВЧАТИМУТЬ. "ПРОЧЕРК" ,ви не кращі,"СПОРТЛАНДІЮ" рашиську рекламуєте,Вілк ула з ПРУхами піарите,тролів постите.У вас всі безпринципні,чи фрагмєнтами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #33 визор 28.07.2014 15:32
Зависть - єто плохо!!! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #32 визор 28.07.2014 15:31
Цитую Сергій:
Якби ж то мали гідність та сказали - не хочемо переходити на Сбербанк Росії, хочемо залишатися та отримувати зарплату в іншому банку. Але ж ні - будуть боятися втратити роботу... От якби більша частина працівників висловила спротив - то зробили б так як хочуть робітники.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #31 Умка 28.07.2014 14:35
Цитую Черкащанин:
Вот это так новость! Получается,что ни один из украинских банков не является надёжным, как Сбербанк России? Хотелось бы прочитать мысль наших "боссов" по этому поводу!

потому , что Сбанк России - на самом деле - банк США.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #30 Умка 28.07.2014 14:33
Цитую Оксана Яворская:
:zzz Та ще і банк не порядний, Ми теж мали зарплатний проект в цьому банку. Я особисто закривала свій рахунок у відділенні по Смілянській ще в травні та СМС від банку з вимогою заплатити якісь борги надходять ще й досі. Одна з моїх розмов з банківськими працівниками закінчилась майже моїм арештом. Справжні агресори і брехуни! Мабуть їх на роботу сам Путлер приймав,достойн і його представники.

Роботодавець не має права нав'язувати банк працівникам. Профспілка - дійте.

Руководство заседает в Киеве,на Владимирской, банк дочерний ,представитель киевский. Простые работники - украинцы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #29 Умка 28.07.2014 14:31
Цитую Oculus Rift:
Троллят свидомую общественность не по-детски.

СБУшники не довольны только лишь тем, что они не получают российских зарплат в российских банках. Но еще не вечер. Их тоже обидят.

Разводят как младенцев)))) Раша-банк-америкосов, надра- Ющаковский общак, тоже спрятаны активы за океаном)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #28 Умка 28.07.2014 14:27
Пригай,не пригай....скачи ,не скачи...но если -Ушники взялись проверять Азот,то всем кранты.... Но патриоты наверное не осведомлены, что Сбанк России имеет хозяина не в лице России, а хозяин за океаном- дядя Сэм ,владеющий контрольным пакетом. Ну зачем америкосам включать санкции против своего же банка?)))) :lol: :D ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #27 Дід Трохим 28.07.2014 13:08
Азот - це життя. Кахи-кахи. В еміграції :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100