реклама

реклама

Дезертирство офіцера 51-ї механізованої гвардійської бригади черкащанина Дмитра Радченка – це дезінформація. Поширені чутки про дезертирство його і хлопців з його підпорядкування – не відповідають дійсності. Про це повідомив на сьогоднішній прес-конференції голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

– Батько Радченка очолює в нас батальйон. Його син не дезертирував – він знаходиться на передовій. Справді, близько 40 осіб дезертирували, але вони не мають відношення до Радченка. Просто була надана неправильна інформація центральним ЗМІ. Я так само разом з його батьком переживаю за Дмитра Радченка і інших бійців. Я постійно тримаю з ними зв'язок, – зазначив Юрій Ткаченко.

Зокрема, губернатор повідомив, що нині у хлопців справді важка ситуація, бракує їжі.

– Тому і йде мова про третю хвилю мобілізації, бо хлопці знаходяться під постійним тиском з боку ворога, – зауважив Юрій Ткаченко.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ інформували про дезертирів з 51-ї механізованої гвардійської бригади, які перетнули кордон в напрямку Росії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 адекватный 28.07.2014 19:00
Як гучно та ценічно. Дезиртирів. Як ці піджаки можуть оцінювати те , про що даже уяви не мають Не кажучи відчути на собі. Нема слів читаючи вислови тих хто не нюхавши пороху ослить оцінюючи війну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100