реклама
Sucurity Police

реклама

Голова Черкаської обласної організації «Громадський блокпост» Оксана Циганок не вважає, що українські військові здаються російській стороні. Свою думку вона обґрунтувала сьогодні під час прес-конференції.

– Починають розповідати, що військові здаються. Вони не здаються. Уявіть, що біля вас поранений товариш стікає кров’ю і повільно вмирає. Немає виходу. Або він помирає на твоїх очах, або ти зробиш спробу його передати через кордон російській стороні в лікарню. Можливо, як варіант, вдасться врятувати цій людині життя. Тому через те, що вони це роблять, не можна їх засуджувати, – переконана Оксана Анатоліївна.

Нагадаємо, деякі центральні ЗМІ повідомили, що 40 осіб, які дезертирували, належать до 51-ї механізованої гвардійської бригади черкащанина Дмитра Радченка. Поширені чутки про дезертирство спростував сьогодні голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

Крім того, сам Дмитро Радченко учора в коментарі «Прочерку» факт переходу цих осіб підтвердив, але не вказав, що вони належать до його бригади. За словами Дмитра Миколайовича, усі його підлеглі стоятимуть до останнього.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+11 #2 адекватный 28.07.2014 17:45
Про що мова , що за дешеві провокації. Який ворог рахує солдат що раненими попали на Російську територію ворогами. Друге питання пробуймо включити мозг, як можна здатися в полон коли війна не оголошена і Росія в полон не бере. Підлікували хлопців та відпустили додому. Серед простих бійців та населення нема такої істеричної ненависті яку нам пропогандують наші приватні ЗМІ а росіянам їх підконтрольні ФСБ. Але Куля в лоб це звичайно показник наших політиків. Обідився хлопчик що за його геноцидні закони не підняли ручки інші хлопчики та пригрозив що піде і небуде ні з ким дружити. Та що це сьогодні вже передумав. Короче то Вася то не Вася - це не наші патріоти. А що говорити коли його начнуть пресувати інші держави - Здасть всих з патрохами.
Це обличчя майдану як хто не віднесеться до цього але ця бандейка на козацтво не схожа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 незнайка 28.07.2014 16:34
Сюжет в выпуске новостей НТВ вчера 18-00 убедительнее статьи на ПРОЧЕРКЕ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100