реклама
Sucurity Police

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич на вчорашній прес-конференції розповів про шанси розблокування роботи міськради і формування виконавчого комітету.

– Я задоволений, що громадські організації змогли самоорганізуватися і узгодити п’ять кандидатур до складу виконавчого комітету на громадських засадах. Ми проводили узгоджувальну раду керівників фракцій. На сьогодні мінімум 42 депутати мають узгоджену позицію по складу виконавчого комітету в частині представництва громадських організацій. Дивним виглядала позиція Олександра Рибченка і афганців, які все подавали нові кандидатури до виконкому і на узгоджувальній раді обіцяли заблокувати сесію, якщо їх представників не включать до виконкому. Переговори тривають, будемо продовжувати спілкуватися, – зазначив Сергій Одарич.

При цьому він зауважив, що нині дуже складно працювати зі старим складом виконкому, який раніше був відправлений у відставку.

– Відчуваючи якусь відповідальність перед містом, вони ще приходять на засідання. Але проблемних питань дуже багато: це і підготовка міста до зими, і до навчального року, і розгортання третього етапу мобілізації. Якщо порівнювати з тим, що було декілька років тому, то роботи вдвічі більше. А що виходить? Секретаря ради немає, легітимних заступників також немає. Та сподіваюся, що здоровий глузд переможе і міська рада в четвер запрацює, – сказав Сергій Одарич.

Нагадаємо, що у четвер, 31 липня, о 10-00 у залі засідань будівлі колишньої Придніпровської районної ради (бульв.Шевченка,307) відбудеться четверте пленарне засідання другої сесії міської ради  з розгляду галузевих та земельних питань.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 ГОРДОН 05.08.2014 15:44
То ще баббатальон з під підїздів заявку не подав? прийміть, обовязково прийміть, не можна ж зобижати бабусьок. А там ще і бомжі з під мосту голос подадуть. Всіх беріть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 адекватний 29.07.2014 22:27
Ні в якому разі не брати ці бандосамооборон и та правосексовскі нестями до управління. Дійсні патріоти зараз не по місту шляються та пхають свою дупу в любе крісло, а в іншому місті. Одариче ми вибрали тебе і депутатів от і керуйте. Не можите та боїтесь бандейки з непрацюючого непотрібу, в відставку й геть від меріїї.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Критикан 29.07.2014 14:11
Не треба плакати. Де результати роботи? Білоусов в таких умовах рік працюва, а Одарич лише критикою займвся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 незнайка 29.07.2014 08:10
Авоську в руку Анжелу под руку и в Мошны
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100