реклама
Sucurity Police

реклама

Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні пан Сакати Тоічі щойно провів офіційну зустріч з обласною владою Черкащини, зокрема, зустрівся з головою ОДА Юрієм Ткаченком та його першим заступником Наталією Старіковою.


Посол зазначив, що на Черкащині він не вперше. Окремо він похвалився знанням про уродженця нашого краю – Тараса Шевченка, а також представив програми можливої співпраці.

Юрій Ткаченко розповів послу про економічний, інвестиційний та культурний потенціал Черкащини і також запропонував можливі шляхи співпраці. Зокрема, він презентував проект щодо відродження резиденції Богдана Хмельницького в Чигирині та проект, який стосується покращення охорони здоров’я в області шляхом закупівлі медичного обладнання в обласний перинотальний центр тощо.

Деталі згодом.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #3 Дід Трохим 29.07.2014 13:01
Помню, год 10 назад такий же іппонєц приїжджав, тоже посол, Кішіро Амає називався. Так він про Ісузу-моторс говорив, про обладнання для табачки, про інвестиції в с/г. І багато з тих домовленостей потім реалізовувалися . К статі, а шо Старікова як гейша в поклоні застила, ше й в кімоно? Ето необязатєльно, він же в шароварах не прийшов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 незнайка 29.07.2014 12:03
Теже самые с Вадатурским на теже темы общались Похоже и результат такой же будет пока лавашная бочка и шипоклячий бутик будут на месте
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 японамать 29.07.2014 11:41
Великий и могучий переводчик!! :-* :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100