реклама

реклама

Начальник відділу організації продажу Черкаського обласного управління АТ «Ощадний банк» Дмитро Морарь сьогодні виступив на сесії міської ради з інформацією про підтримку вітчизняних Збройних Сил через казначейське зобов’язання «Військові», інформує прес-служба міськради.

Він, зокрема, повідомив, що на виконання відповідної постанови Кабінету Міністрів України», АТ «Ощадбанк» з 21 травня 2014р. для підтримки української армії реалізує зазначені казначейські облігації. Вони номіновані в національній валюті та розміщуються на добровільних засадах серед  фізичних осіб з метою цільового залучення коштів від населення виключно для фінансування потреб армії.

За словами Дмитра Михайловича, номінальна вартість казначейських зобов'язань становить 1000 грн., строк обігу 24 місяці – до травня 2016 р., дохідність становить 7%.

Фахівець запевнив, що доходи виплачуються кожні шість місяців після дати випуску, що зазначено на казначейському зобов'язанні. Сертифікат казначейського зобов'язання містить чотири купони. Розмір доходу за кожним купоном казначейського зобов'язання становить 35 грн. та не оподатковується.

Дмитро Морарь закликав депутатів міської ради придбати казначейські зобов’язання на підтримку української армії

Для всіх бажаючих стати власником казначейських зобов’язань «Військові» можна у відділеннях Ощадбанку.

 


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 незнайка 31.07.2014 17:21
Ощадбанк с 1990 г морозит мои 5 савецких рублей За эти годы в водоохранной зоне Днепра таких ХАТЫНОК САБАЧАЧИХ набудували Олийнык и Ко что тогда представить такое нельзя было а рассказывали про золото гетьмана Полуботка в английском банке
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100