реклама
Sucurity Police

реклама

Нині тривають слідчі дії, проте вже через тиждень може бути прийняте рішення по міліціонерам, які у січні в Черкасах зривали показ фільму про Межигір’я. Про це сьогодні на круглому столі з представниками громадськості в ОДА повідомив прокурор області Віктор Миколенко.

– Я не можу всього сказати через таємницю слідства. Але є версія, що деякі міліціонери причетні до масових заворушень, що відбувалися цієї зими в Черкасах. Ви знаєте, що по чотирьох міліціонерах провадження направлене до суду, проте більше не можу сказати через таємницю слідства, – зазначив прокурор.

При цьому слід зауважити, що 11 червня очільник обласної міліції Владислав Пустовар нагороджував черкаських правоохоронців, що повернулися зі Сходу. Серед нагороджених були й «грифонівці», які заважали громадськості у січні цього року подивитися фільм про Межигір’я.

Це нагороджені...

Це нагороджені...

 

А ось "доблесні" правоохоронці намагаються вибити камеру з рук журналіста...

А ось "доблесні" правоохоронці намагаються вибити камеру з рук журналіста...


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 адекватний 02.08.2014 17:10
Дермократія на надзвичайно високому рівні. Генпрокурор шукає винних слідаків, які затримували майданівців за знищення державного майна, та спалювання живцем міліціянтів. Щановні завтра ми узнаємо як продалися нинішні лідери америкосам, та сворювали майданівські бандформування які посягали на життя міліціі що захищала органи держвлади. Давно Юля сиділа з представленими доказами зради державних інтересів, а сидіда не раз ще Данилич садив за крадіжку. Питання до америкосів, чому Пашка Лазаренко сидить у них і чому права рука всих діянь Пашки Юля не там і чому не повернуті кошти Паші до Украіни. Тепер вдумайтесь за ким ми пішли і кто хазяйни наших сьогоднішніх лідерів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Фотограф 01.08.2014 09:00
Милиция выполняла приказ власти. Вчера была одна власть, сегодня другая, завтра будет третья... Милиция служит, а не прислуживает.
Не тем занимаемся и не там ищем. Нужно искать того КТО отдавал приказ ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Черкащанин 31.07.2014 20:58
И что? Ну выбивали... Сейчас много чего происходит, а вот ехать вместо них на восток желающих не видно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 О.ЧУПРИНА 31.07.2014 20:35
Тих хто пройшов АТО потрібно амністувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100