реклама

реклама

13 серпня 2014 року о 19.00 в Черкасах на стадіоні «Центральний» ФК «Черкаський Дніпро» та молодіжна збірна команда України з футболу (Ю-21) зустрінуться в благодійному товариському матчі «Усі разом допоможемо армії!».

Цей матч проводиться за ініціативи Федерації футболу України та керівництва її ексклюзивного комерційного партнера ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл». Кошти від реалізації квитків на матч, надходження від його спонсорів і партнерів будуть спрямовані на забезпечення потреб української армії.

Наразі, за інформацією військового комісаріату міста Черкаси, нашим бійцям найбільше необхідні бронежилети, кевларові шоломи, тепловізори, намети та генератори електроживлення. Саме ці позиції будуть придбані організаторами матчу та передані до військової частини.

Вартість квитків на матч – 10 грн. Загальна кількість місць на стадіоні – 10 000. Таким чином, заповнивши весь стадіон, вдасться зібрати суму 100 000 грн. А якщо до цого проекту долучаться спонсори та партнери ФФУ і ФК «Черкаський Дніпро» – ця сума може бути значно більшою, зазначають у прес-службі футбольного клубу.


реклама

Коментарі  

 
-5 #1 Хар Лей 03.08.2014 14:33
С ихним "уровнем" игры насобирают 50 грн. Лучше эти деньги переслать армии смс-ками, вместо того, чтобы смотреть на позорную игру!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100