реклама

реклама

Учора частина депутатів не прийшли на сесію Черкаської міськради, бо їм погрожували. Про це в ефірі програми «Експозиція» на телеканалі «ЕкспоТВ» заявив депутата міськради Ярослав Нищик (ВО «Свобода»).

Нагадаємо, що у вівторок на прохання частини депутатів мала відбутися сесія міськради з одного питання – обрання секретаря міськради. Проте прийшло лише 28 депутатів. Не з’явилися народні обранці від партії Вільні демократи, «Солідарність», частково партії «УДАР» тощо. Не було і мера Сергія Одарича, бо він, за інформацією організаційного відділу, був на зустрічі з представниками Світового банку.

– Чому не було міського голови – зрозуміло. Сергій Одарич боявся, що будуть всі депутати і йому таки доводиться проводити сесію. А от чому не було депутатів? Хтось відпочиває в Європі, хтось раптово від’їхав у службовому відродженні… Наскільки я знаю, частині депутатів погрожували. І то доволі жорстко, хоч я думав, що ті часи відійшли в минуле, – зазначив Ярослав Нищик. – Окрім того, давайте не робити секрету, що народний депутат Віталій Іляшенко також дзвонив депутатам. Комусь погрожував, а когось благав не приходити на сесію.

За словами Нищика, «ударівці» хочуть бачити в кріслі секретаря міськради Андрія Кондратенка, проте Іляшенко боявся, що голосування по ньому буде провалене.

При цьому ведуча, журналістка Ольга Мальована також зауважила, що вранці до сесії спілкувалася з деякими депутатами і вони говорили, що їм надходили телефонні дзвінки не приходити на сесію. Від кого надходили дзвінки, журналістка не уточнила.


реклама

Коментарі  

 
+1 #9 Фотограф 06.08.2014 15:06
їм погрожували. Про це в ефірі програми «Експозиція» на телеканалі «ЕкспоТВ» заявив депутата міськради Ярослав Нищик (ВО «Свобода»).
---
"Свобода" о..нула??? Хотя видимо это имеет место быть. В СМИ уже месяца полтора назад прозвучало о создании от "Свободы" батальона "Сич". Скоро АТО закончится а там никак людей не наберут. Конечно на должностях министров сподручней бороться за светлое будущее. Вон пишут и пан Министр Швайка за 4 месяца уже на "Бэнтли" напрацював
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #8 Панчер 06.08.2014 13:05
Цитую О.ЧУПРИНА:
За бачення А.Кондратенка секретарем міської ради цього "смотрящего" потрібно судити.

Зачем судить?Надо воспитывать,воз можно по печени.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #7 О.ЧУПРИНА 06.08.2014 12:12
За бачення А.Кондратенка секретарем міської ради цього "смотрящего" потрібно судити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #6 Orlan 06.08.2014 11:36
Так,за УДАР соромно.Неступні вибори їм світитимуть як у льоху свічка!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Марта 06.08.2014 11:31
"СВОБОДА" ПРОХАННЯ,УТИХОМ ИРТЕ РАДУЦЬКОГО,ТОДІ І СЕСІЇ БУДУТЬ ЯК СЕСІЇ,І ДЕПУТАТИ ХОДИТИМУТЬ.НЕМА БАЖАЮЧИХ ДИВИТИСЬ ЦИРК,НАБРИД РАДУЦЬКИЙ,НАБРИ ДЛА БЮТОВСЬКА АГОНІЯ,ПРАЦЮЙТЕ ,А РАДУЦЬКОГО ІЗОЛЮЙТЕ,БО НЕ ДАСТЬ ПРАЦЮВАТИ,...........СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #4 Вася 06.08.2014 11:29
Клоуны, всех в АТО. Смотрю на фото, сытая довольная морда, но не на войне, а посади делит. Реальные с-****и! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #3 Марта 06.08.2014 11:27
ХОЧЕТЕ ПОСМІЯТИСЬ???"Так, висхідний рейтинг Михайла Поплавського експерти пов'язують із багаторічною патріотичною позицією співаючого ректора. Значний прирістособисто ї популярності відзначається і в рідних йому Кіровоградській та Черкаській областях, де політик переміг на мажоритарних виборах, здобувши статус кандидата від народу. " А ПРО 400 ГР. ЗА ГОЛОС ЗАБУЛИ? А ЖОДНОГО ПРИЇЗДУ МАЖЕРЕТАРЩІКА ДО ОКРУГУ? А ГОЛОСУВАННЯ "ПАТРІОТА" ЗА ДИКТАТОРСЬКІ ЗАКОНИ? ПОПЛАВОК ЗНОВУ КУПЛЯЄ РЕЙТИНГ? ГЕЙ,....,ПРОДАВАТИСЬ ГОТОВІ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #2 Василь Миколенко 06.08.2014 11:26
Висновок очевидний - "УДАР" потрібно гнати на смітник історії як продажну пропутінську партію, яка лише торгує своїми партійними квотами.
А з мером давно відомо, що злодії сміливі лише в кодлі, або за спиною...
Прикро, що прислужувати цьому злодію - неуку стали частина черкащан, продавши за шмат гнилої ковбаси своє ім"я, честь і совість...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #1 Дід Трохим 06.08.2014 11:24
Какоє жизнєнне розчарування! Коли появився УДАР, у мене ця партія асоциіровалась з силою і непоступливістю її лідера. А оказалась обична с...піхота, яку зашугать ше легше, чим остальних. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100