реклама
Sucurity Police

реклама

Юрій Недашковський обіймає посаду президента "Енергоатому", який свого часу очолював Сергій Тулуб

Юрій Недашковський обіймає посаду президента "Енергоатому", який свого часу очолював Сергій Тулуб

Шляхи співпраці НАЕК «Енергоатом» та Черкаської області обговорювалися 29 липня в ході відвідин Черкащини представниками НАЕК на чолі з її президентом Юрієм Недашковським, повідомляє прес-служба відомства.

Представники Компанії зустрілись з головою ОДА Сергієм Тулубом, відвідали Канівську ГЕС, об’єкти Канівської ГАЕС та Чигиринської ПГЕС, побували на Чигиринському майданчику, де раніше, у 70-80-х роках, пропонувалося розмістити АЕС.

За словами президента НАЕК «Енергоатом» Юрія Недашковського, потенційну привабливість цього майданчику зумовлює можливість доставки великогабаритного обладнання водним шляхом, наявність потужностей для видачі електроенергії тощо. На старих, уже освоєних, майданчиках планується добудувати третій та четвертий блоки Хмельницької АЕС. Спорудження серії шести нових блоків відповідно до «Енергетичної стратегії на період до 2030 року» планується на нових майданчиках.

Юрій Недашковський відзначив, що наразі триває розробка обгрунтовуючих матеріалів до кадастру майданчиків під будівництво енергоблоків нових АЕС. Орієнтовний термін закінчення робіт  - вересень 2011 року.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100