реклама

реклама

Приблизно 100 матраців, 300 подушок і 400 килимків для відпочинку в польових умовах відправляє сьогодні та в найближчі кілька днів черкаське ПАТ «ТЕМП» для бійців спецпідрозділу МВС «Азов» у зону проведення АТО на Донбасі.


– Учора я бачився із Олегом Петренком – бійцем батальйону «Азов», із яким я добре знайомий уже років зо двадцять, – розповів «Прочерку» керівник ПАТ «ТЕМП» Олександр Згіблов. – Олег розповів: «Країна і люди нас уже нагодували. Але спати нема де». За його словами, бійці навіть на території, по суті, сплять на підлозі. А це – дуже погано, оскільки солдат, позбавлений нормального відпочинку, не може ефективно виконувати свої завдання. У нас виникла ідея допомогти хлопцям.

Крім звичайних матраців, на яких бійці «Азова» спатимуть на постійній базі, фахівці «ТЕМПу» також розробили і виготовили спеціальні термоізоляційні килимки. На цих килимках, що нагадують каремати, хлопці зможуть відпочивати в похідних умовах. Килимки, оперативно розроблені й виготовлені, – приємні на дотик і досить м’які, хоч, на жаль, і не надто довговічні.

Килимки укомплектовані подушками. Крім того, підприємство підготувало до відправки ще партію якісних сучасних подушок (із матеріалу, що пристосовується під форму голови людини) для використання в умовах постійної бази.


Перевезення допомоги маленькими партіями здійснюватимуть фахові перевізники та служби доставки.

Крім того, учора килимок від «ТЕМПу» було передано в батальйон «Черкаси». Якщо бійці його схвалять, підприємство надішле партію й у цей підрозділ.

Нагадаємо, що черкаські автомайданівці, скинувшись, придбали для спецбатальйону МВС України «Азов» автомобіль «Ніссан Навара». Його (разом із особистими автівками вояків) учора освятив митрополит Черкаський і Чигиринський УПЦ КП Іоан.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #11 Ольга 15.08.2014 09:01
Усім авторам негативних відгуків хочу поставити одне питання: а чим особисто Ви допомогли солдатам які знаходяться на передовій? На моє питання я не потребую прямої відповіді , достатньо буде якщо Ви підійдете до дзеркала , подивитесь собі в очі і дасте ЧЕСНУ відповідь. А потім подивимось на Ваші подальші коментарі. Простим солдатам не важливі партії і регалії яким Ви постійно "перемиваєте кісточки", їм важлива допомога.А акцентуючи постійно увагу на причетності фізичних осіб до тої чи іншої партії Ви лише робите їм зайву рекламу , адже "чорний піар- також піар", не забувайте про це. Просто робіть добрі справи і не займайтесь популізмом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #10 Loki 14.08.2014 20:14
"Ну вот, день взятия Бастилии впустую прошел"©, шо за город???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #9 незнайка 14.08.2014 17:30
ВИЙСЬКОВЫХ с такими гляделками давно пора призывать чтобы по-новой курс молодого бойца проходили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 Обізнаний 14.08.2014 17:25
Ви ж подивіться.
Перед цим була інформація про те, що Батьківщина збирає продукти, возить їх в Донецьк. Причому в кожному третьому реченні, що це робила Батьківщина.
А тут зверніть увагу, жлдної згадки, що Згіблов депутат міської ради, що він соратник Одарич, що він член ПВД.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Ключич Вася 14.08.2014 17:23
Цитую незнайка:
Солдатских кроватей слабо изготовить?

Я бачив об яву шо на ТЕМП треба працівники. То піди і зроби. Дозволять. Вони їх якраз і виготовляють. Я в них купував і поставляв в госпіталі і в одну з Київських лікарень (в Києві кажуть на неї "октябрьская") Якісні. Піди подивись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Військовий 14.08.2014 17:11
Цитую незнайка:
Солдатских кроватей слабо изготовить?


Бачу ви і в армії не служили. Які ліжка на блок-постах чи під час бойового виходу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #5 незнайка 14.08.2014 17:05
Солдатских кроватей слабо изготовить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 ПС 14.08.2014 17:05
Азов вам вдячний!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Андрій 14.08.2014 16:55
"Темп" - Одарич щось безкоштовно комусь дає? Думає, ретельно порахує, скільки потратили і взвинтять на щось ціни. У підсумку - вийде за рахунок черкасців плюс гарний навар.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Ключич Вася 14.08.2014 16:49
Молодці. Це не під магазином їжу збирать в людей. А потім на цьому піаритись. Так робить "Батьківщина" в ДЕЛІКАТІ. Від усього серця люди складають а вони потім пишуть , що це їхні партійці-батьківщинівці зібрали. Срам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100