реклама

реклама

Сьогодні, 18 серпня, генерал-майору Ігорю Момоту, який загинув 11 липня під час обстрілу проросійськими терористами колони прикордонників із установок залпового вогню «Град», виповнилося б 49 років.


Завтра, 19 серпня, буде 40 днів із дня його загибелі.

Із перших днів загострення ситуації на сході України для організації охорони східних кордонів під керівництвом полковника Момота було сформовано маневрену групу Держприкордонслужби, яку він очолив.

Українські бійці називали прикордонника Ігоря Момота «Живою Легендою» і «Легендарним Полковником»... Ігор Федорович загинув у званні полковника. А в черкаську землю ліг – генерал-майором: указом Президента України полковнику Ігорю Момоту присвоєно звання генерал-майора (посмертно) та нагороджено його орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня. Крім цієї, Ігор Федорович має чимало інших державних нагород – як СРСР, так і незалежної України.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 совість 18.08.2014 20:02
Вічна пам"ять Герою! Лише погляньте скільки в його погляді добра! Видно - ЛЮДИНА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Тася 18.08.2014 18:36
Вічна пам"ять Ігору Момот !СЛАВА!СЛАВА!СЛ АВА! (трохи не доречно,але то тільки мені здається,що він дуже подібний з А.Гриценко.Я то ще коли Оршанці в ночі на схід виїзджали помітила,Момот тоді виступав.)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #2 Іра 18.08.2014 15:20
Вічна пам'ять!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Українець 18.08.2014 14:47
ЗЕМЛЯ ПУХОМ ГЕРОЮ...ЯКА СВІТЛА ЛЮДИНА.СМЕРТЬ РАШИСТАМ В УКРАЇНІ,СМЕРТЬ ЗРАДНИКАМ І ОКУПАНТАМ.ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ ГЕРОЯМ ОРШАНЦЯ! ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ ІГОРУ МОМОТУ !Вимагаємо від влади вулицю І.Момота,вул.Героїв Оршанця,вул Небесної Сотні.Вимагаємо переназвати комуністичні вулиці іменами наших героїв Черкащан,які віддали життя за Україну!Досить обіцяти і засідати,робіть .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100