реклама

реклама

28 травня відбудуться масові весілля прямісінько на зупинці громадського автотранспорту в Черкасах. Тим, хто довго чекає свою маршрутку активісти запропонують одружитися: авось встигнуть, поки приїде довгождана автівка. Адже обіцяного владою розкладу руху так і немає і знати коли маршрутка приїде неможливо.

Нагадаємо, що 18 квітня цього року під час круглого столу з представниками громадськості міста голова Сергій Одарич взяв зобов’язання розмістити протягом місяця на всіх зупинках громадського транспорту таблички з тим коли йде перша та остання маршрутки, який інтервал руху в той чи інший час. Натомість через місяць замість встановлених табличок мерія інформувала про нашестя наречених. Воно розпочнеться 28.05.2011 о 12.00 з «виїзних весільних церемоній у різних стилях».

Тому паралельно з «мерськими» нареченими з парку 50-річчя всі бажаючі зможуть дізнатися про різноманіття весільних церемоній в іншому, більш буденному для Черкащан, місці – на зупинці «будинок торгівлі перед Кооператором». Там можна буде побачити весілля тих, хто не доїхав до парку через відсутність публічних графіків маршруток або ж економлячи кошти перед черговим подорожанням проїзду, об’явленого Сергієм Одаричем.

Таким буде одне із завдань квесту «Марш!ROUTE». Головна його відмінність від багатьох інших, що вже проводилися у Черкасах, – соціальна спрямованість. Адже під час виконання завдань, гравці будуть проводити й певне соціологічне дослідження серед населення м. Черкаси, стосовно громадського транспорту міста. Результати дослідження, після завершення гри, будуть передані до міської ради для прийняття рішення. Офіційний старт квесту на площі біля драмтеатру об 11.00. Про це повідомляє Черкаський обласний осередок ВМГО «Демократичний Альянс» та благодійна фундація «Паритет».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100