реклама

реклама

Дорогі земляки! Деякі скептики сьогодні говорять, що не варто в цей складний час проводити Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті І.М. Піддубного. Тож варто чи не варто? Вважаю, що варто.

Адже постать І.М. Піддубного є вагомою не тільки спортивному сенсі (і тут йому немає рівних в усьому світі за всю історію греко-римської боротьби), а є й уособленням волелюбного українського духу, любові до своєї Батьківщини, сили й мужності українця.

Піддубний – це та історична постать, яка повернута Україні, як і ряд інших знаменитих постатей великих українців, і є вагомою цеглиною у фундаменті розбудови незалежної України.

Це людина, яка власноруч у графі «національність» викреслила запис «русский» і написала «українець», коли її прохання про зміну паспорта громадянина СРСР не задовольнили.

Тож ніхто не дав нам право відмовлятися від вшанування цієї історичної постаті. І сам Бог велів нам у ці святкові дні напередодні Дня Незалежності України, у День Державного Прапора України, в непростий час боротьби за захист суверенітету й територіальної цілісності України провести захід, який за своїм змістом і формою сприятиме патріотичному вихованню наших громадян, в першу чергу, молоді, згуртуванню навколо національної ідеї, зміцненню нашої сили й мужності, віри в нашу перемогу.

Щиро вітаю всіх учасників та гостей свята і бажаю міцного здоров’я, родинного добробуту та всіляких гараздів.

Усім борцям чесних перемог на спортивному поприщі, а глядачам незабутніх вражень та позитивних емоцій.

Петро Душейко, почесний голова благодійного фонду пам’яті І.М. Піддубного

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 Вячеслав 22.08.2014 15:19
То что натворила эта уголовная партия регионалов в Украине, мы сейчас с вами пожинаем. Так что Душейко, как не рядовой член этой бандитской группировке несёт полную ответственность .И если у него осталось хоть немного совести, он должен отказаться от так называемого почётного головы и не .......... память Великого Спортсмена-Гражданина-Поддубного. Сетлая ему память!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #3 Олександрович 20.08.2014 14:59
Та ніхто серйозно і не був проти. Були думки: чи проводити чи ні. А Душейко вже за це схопився, і використав, щоб зайвий раз піарнутись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 О.ЧУПРИНА 20.08.2014 13:51
Петра Душейка в цьому підтримую.А хто ті скептики які вважають недоцільним святкування?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Нестор Іванович 20.08.2014 13:28
Душейко фрукт ще той, але все написане правда. Піб час війни проти російських окупантів дуже важливою є сила ДУХУ. А ДУХ наш кріпиться звитягою насіїв цього ДУХУ, перш за все таких як Іван Максимович Піддубний.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100