реклама

реклама

Землевпорядники Черкаської області перерахували понад 40 тис. грн із власних заробітних плат на медичне забезпечення поранених військовослужбовців, які перебувають на лікуванні в Дніпропетровському військовому госпіталі.

Зокрема, працівники Головного управління Держземагентства у Черкаській області перерахували 7,12 тис. грн, фахівці територіальних органів земельних ресурсів надали допомогу в розмірі 24,15 тис. грн, спеціалісти регіональної філії ДП «Центр державного земельного кадастру» і її територіальних органів долучилися до ініціативи та зібрали 8,9 тис. гривень, інформують у прес-службі Держземагентства.

– Від початку проведення широкомасштабної антитерористичної операції до багатьох госпіталів України доставляють військовослужбовців. Сьогодні нашим захисникам потрібна всенародна підтримка і реальна допомога, – зазначив виконуючий обов’язки начальника Головного управління Держземагентства у Черкаській області Дмитро Мироненко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 адекватний 21.08.2014 21:44
Мабуть отак самі взяли і разом перерахували, і ніхто ім сердобольним і команду не давав з вибором або перерахувати або звільнитись. А ще цікаво , як гроші використано? Скільки чого куплено і де лежить щоб журналісти сфотографували.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Чукча 21.08.2014 09:38
Зарплата у них копеечная, а вот откаты !!!
Если средней руки земелевпоряднык -"пролетарий" просит 300 у.е., а "карпатськый орэл" требовал
58 тысяч этих самых у.е....
то лучше пусть сдадут однодневный откат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100