реклама

реклама

 Екскурсовода парку Софіївка Оксану просто за кілька метрів від робочого місця, на очах сотень людей, намагалися викрасти троє чоловіків і запихнути в автівку з донецькими номерами. Досі на це не відреагувала ні міліція, ні уманська доблесна прокуратура, пише "Вечірня Умань".

Лише в пам‘яті уманчан забулися історії про викрадених, згвалтованих, а потім вбитих уманчанок, що відбувалися протягом минулого року і востаннє на Новий Рік, як знову відбулася спроба викрадення. Тільки цього разу жінку крали на очах людей, просто від нового входу в парк Софіївка… І поки уманські хлопці захищають країну в зоні АТО, жінку викрадали невідомі на автівці з донецькими номерами…

—   Їхала на роботу. Працюю екскурсоводом. Приїхала до входу, поставила скутер. І раптом мене хтось як вхопить за плечі. Заламали руки. — розповідає Оксана. — Повертаюся, бачу обличчя мужика із характерною «зеківською» зовнішністю. І ще одного – в темних окулярах. Вони як вхоплять мене, як потягнуть. Почала пручатися, царапатися, видиратися. Мене вкинули на заднє сидіння автівки, водій вхопив за горло і почав придушувати. Видерли телефон, щоб не змогла набрати чоловіка чи міліцію. Я ж не давала зачинити двері ногою, бо розуміла – закриють двері і все…

Якби не реакція колег по роботі, її б вивезли у невідомому напрямку. Жінки почали кликати по допомогу, підбігла охорона парку. Нападники крикнули, що вони – служба безпеки, і махнули якимось посвідченням. Скориставшись тим, що підійшла допомога, Оксана вискочила з автівки.

Чоловіки розмовляти з охороною не захотіли і коли почули, що викликають міліцію, кинулися навтіки.

Нісан Алмера, на якій намагалися викрасти Оксану, зареєстрований у Донецькій області. Хто, з чим і якою метою був на ній тут, невідомо. Міліція на заяву жінки не відреагувала. Проте більше всього здивувала реакція уманської прокуратури – Руслан Резнік навіть не зацікавився, хто і кого куди тягнув… Як виявилося, донецьке походження автівки виявилося магічним – прокурора не зацікавили міцні хлопці з центру сепаратизму…

- Ми зателефонували до прокурора, повідомили про ситуацію. Але він навіть не зацікавився ситуацією. Стало зрозуміло – ніхто спробою викрадення займатися не буде…. – скаржиться чоловік потерпілої.

Зараз Оксана продовжує ходити на роботу. Працює. Але пересувається вулицями міста з острахом. Бо як виявилося, в Умані ти не застрахований від того, що під‘їде автівка з донецькими номерами…


Чутки про спробу викрадення розлетілися по соцмережах. Люди живо обговорювали, як може статися, що серед білого дня у людному місці не можна відчувати себе у безпеці. Чимало хто згадав і про діючі наркопритони в місті, і АТО, де гинуть наші хлопці-патріоти, але жоден працівник Уманської прокуратури, міліції та суду не пішли служити добровольцем. І про третій термін прокурора Руслана Резніка, і про його Тойоту Ленд Крузер. Нагадали, як гвалтівники можуть залишатися на свободі, а уманчан судять за годинник з відеокамерою.

Вихід з даної ситуації уманчани бачать один – якщо правоохоронні органи не можуть захистити людей, то громадянам потрібно брати в руки зброю та захищати себе. А таких прокурорів і міліціянтів відправляти на смітник історії…

Наразі інформація про спробу викрадення передана безпосередньо у міністерство внутрішніх справ. Автівку і нападників шукають добровольці…

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #11 Андрій 25.08.2014 12:13
єто старіе номера запорожья, сейчас АН в начале четірех цифр , а там АН в конце пяти цифр .неучи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Дід Трохим 22.08.2014 12:22
Цитую ДОН:
Прочерк... а чого в матеріалі не дати номер машини??????

Номер на фоткі!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 ДОН 22.08.2014 08:23
Прочерк... а чого в матеріалі не дати номер машини??????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #8 Слава Україні 21.08.2014 18:26
1685 смс батальон "АЗОВ" 10 гр. Підтримаєм героїв!Вони захищають нас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 незнайка 21.08.2014 16:56
Хай бы воны з лавашнымы бочкамы на головах ходылы Стройными рядами с ПРЫСИДАЛЬНЫКОМ во главе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Слава Україні 21.08.2014 16:32
Цитую Ригам Ні:
Цитую ПРУ Риги:
ПРУ (риги!) просить об"явити траур по мирним жителям ,і скасувати святкування Дня Незалежності,гл ава ПРУ и сайт партии даже не вспомнили о сотнях погибших на Донбассе украинских солдатах и о том, что по ним также нужно объявлять траур. Впрочем, эта новоиспеченная партия, которую спонсируют бывший глава Администрации президента Сергей Левочкин и одиозный олигарх Дмитрий Фирташ, уже не впервые оскорбляет наших бойцов,ее лидеры назвали действия украинских солдат на Донбассе "карательной операцией". В то же время они заявили, что Россия не аннексировала Крым и не является источником проблем на востоке Украины.

Місцева Влада активно проштовхує,чи не заважає проштовхуватись Нєтовкіній,сопр єдсєдатєльше новоригів ПРУ.Ганьба,геть недобитки ригівські.Жодного голоса РИГАМ,І з "У",і без.Жодного голосу вбивцям українців.

"АЗОТ" слабоє звєно,їх Жужа обробляє..."ПРУ"- геть з Черкас.ПРУхи-геть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Слава Україні 21.08.2014 16:27
Цитую незнайка:
Режим водоохранной зоны Днепра прокуроров тоже не интересует

Ти як маленький,звісн о цікавить,вони ж там живуть..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Ригам Ні 21.08.2014 15:56
Цитую ПРУ Риги:
ПРУ (риги!) просить об"явити траур по мирним жителям ,і скасувати святкування Дня Незалежності України.При этом просто циничным выглядит тот факт, что глава ПРУ и сайт партии даже не вспомнили о сотнях погибших на Донбассе украинских солдатах и о том, что по ним также нужно объявлять траур. Впрочем, эта новоиспеченная партия, которую спонсируют бывший глава Администрации президента Сергей Левочкин и одиозный олигарх Дмитрий Фирташ, уже не впервые оскорбляет наших бойцов АТО. На недавней конференции ПРУ в Николаеве ее лидеры назвали действия украинских солдат на Донбассе "карательной операцией". В то же время они заявили, что Россия не аннексировала Крым и не является источником проблем на востоке Украины.

Місцева Влада активно проштовхує,чи не заважає проштовхуватись Нєтовкіній,сопр єдсєдатєльше новоригів ПРУ.Ганьба,геть недобитки ригівські.Жодного голоса РИГАМ,І з "У",і без.Жодного голосу вбивцям українців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 yazon din alt 21.08.2014 15:30
Что менты - СУ*И - понятно. И с ними НАДО будет разобраться. Но сейчас - надо найти преступников. Максимальный репост по соцсетям ,ищем машину и её владельцев!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 незнайка 21.08.2014 14:48
Режим водоохранной зоны Днепра прокуроров тоже не интересует
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100