реклама

реклама

Керівництво Драбівського району немає наміру проводжувати дію договору оренди з фермером, який сьогодні вранці готовий був себе спалити, якщо райдержадміністрація не продовжить йому термін оренди землі.

Коментуючи цю подію, голова Драбівської райдержадміністрації та очільник райорганізації Партії регіонів Володимир Бут повідомив:

– Одним із головних завдань, яке стоїть перед районною державною адміністрацією, є забезпечення раціонального і ефективного використання земель державної власності. Ми взяли курс на викорінення фактів споживацького відношення до землі. Фермерське господарство, головою якого є Бірюк О. В., орендує землю з 2005 року. За весь період використання на зазначеній землі вирощувалися практично лише кукурудза, соняшник та соя, чим порушувалися вимоги оптимального співвідношення культур у сівозмінах. Впродовж усіх років ні мінеральні, ні органічні добрива не вносилися. На наші зауваження, щодо неефективності використання землі Олександр Васильович не реагував. Тому, як вимагає чинне законодавство, до завершення терміну дії договору оренди, районна державна адміністрація письмово повідомила Бірюка О. В. про те, що ми не маємо наміру продовжувати дію договору оренди. Напевно, своїм вчинком він хотів висловити своє незадоволення до рішення районної державної адміністрації, – цитує Володимира Бута прес-служба Партії регіонів.

Нагадаємо, що як вважає фермер Олександр Бірюк, райдержадміністрація вирішила віддати землю в одному з сіл району іншому орендарю виключно через близькість останнього до місцевої організації Партії регіонів, оскільки він є депутатом обласної ради від цієї політичної сили.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100