реклама

реклама

Працюючи на одному з підприємств Черкаської області, яке займається виготовленням та продажем курятини, чоловік придумав для себе схему «легкого збагачення». Та реалізувати свій кримінальний план одному чоловікові було не під силу, тому він розповів про свій задум товаришу, який, не задумуючись, погодився, спокусившись на «легкі гроші». «Бізнесмени» вирішили викрасти продукцію, яку виготовляє товариство та продати, а гроші – поділити.

Домовились між собою про те, хто що буде робити. Знайшовши клієнтів на товар, вирішили якнайскоріше реалізувати свій задум. Щоб не привертати до себе значну увагу, вночі з приміщення підприємства викрали кілька десятків кілограм курячих тушок.

Окрилені успіхом та враховуючи те, що все пройшло спокійно, наступної ночі вони вирішили діяти за попередньою схемою. Однак цього разу жадібність взяла верх, і чоловіки завантажили до свого автомобіля велику партію м’яса – більше ніж 1500 кг готової продукції. Проте зникнення такої кількості товару привернуло увагу керівництва товариства, яке і повідомило правоохоронців про крадіжку. Покласти до кишені зароблені нечесною працею гроші зловмисникам перешкодили працівники міліції, які завадили «бізнесменам» реалізувати свої плани в життя. Оперативно прибувши на місце виклику, правоохоронці затримали крадіїв та задокументували їх протиправні дії. Спійманим «на гарячому» чоловікам не залишалось нічого іншого, як визнати свої злочинні дії. За підрахунками потерпілої сторони загальна сума викраденого сягала майже 27 тисяч гривень.

Тож тепер замість «легких грошей» зловмисники отримали кримінальну справу, яку відносно них порушили слідчі Канівського МВ УМВС за ст. 191 ч.3 Кримінального кодексу України, що передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, інформує відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100