реклама

реклама

Коломієць:“Податки очима дітей” святкують перший ювілей – 10 років

Коломієць:“Податки очима дітей” святкують перший ювілей – 10 років

26 травня урочисто нагороджували переможців обласного етапу конкурсу “Податки очима дітей - 2011”, інформує ДПА в Черкаській області.

Цього року на суд журі конкурсу було представлено понад 250 дитячих робіт - малюнків, виробів декоративно-прикладного мистецтва, літературних творів та віршів. За рішенням журі, переможцями обласного конкурсу «Податки очима дітей – 2011» стала 21 дитина.

Саме ці діти разом зі своїми батьками та вчителями стали головними дійовими особами церемонії нагородження, присутніми на якій також були всі члени журі конкурсу та представники регіональних ЗМІ.

Відкриваючи захід, в.о.голови ДПА в Черкаській області Володимир Коломієць наголосив: ”Цьогорічний конкурс є особливим – “Податки очима дітей” святкують перший ювілей – 10 років. І мені приємно, що з кожним роком дитячі роботи стають все цікавішими та глибокими за своїм змістом.”

Почесними гостями церемонії стали переможці перших конкурсів “Податки очима дітей” та волонтери ДПА в Черкаській області Сніжана та Зоряна Чикаленки. “Участь та перемога у конкурсі стали найяскравішими моментами нашого шкільного життя, а відпочинок в “Артеку” – був взагалі незабутнім. Ми горді з того, що стали волонтерами податкової служби і сьогодні не просто можемо самостійно вести власний бізнес, але й можемо консультувати інших підприємців.”

Свою думку мали змог висловити і присутні члени журі. Так, в.о. головного редактора обласної газети “Нова Доба” Ірина Хроменко зазначила: ”Я була глибоко шокована, в доброму сенсі, від дитячих робіт. Здавалося б, тематика податків і фінансів є доволі сухою для творчих особистостей, але наші діти своїми роботами щороку доводять, що це абсолютно не так. Мені навіть здається, що більш цікавої та  багатогранної теми, ніж Податки, просто не існує”.

переможцями обласного конкурсу «Податки очима дітей – 2011» стала 21 дитина

переможцями обласного конкурсу «Податки очима дітей – 2011» стала 21 дитина

І, нарешті, найприємніша для переможців частина урочистостей – нагородження. Кожна дитина отримала диплом, цінний подарунок від ДПА в Черкаській області, солодощі від ПП “Бізнес Гранд”, рюкзаки та розвиваючі ігри від газети “Все про бухгалтерський облік” та фірмові чашки від ТРК “ВІККА”.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Вітя 28.05.2011 23:16
Просто супер подарунки:)))))
Хоч би не позорилися!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100