реклама

реклама

Продовження славнозвісного мультфільму студії Disney «Літачки: рятувальний загін» у день всеукраїнської прем’єри, безкоштовно показали маленьким переселенцям зі сходу у черкаському кінотеатрі «Мультиплекс» (ТРЦ Любава).

 

Благодійний показ відбувся завдяки спільному проекту Громадянського руху «За процвітання Черкащини» з каналом «1+1» та за сприяння черкаських меценатів. Перед початком сеансу для дітей було організовано конкурси, танці, естафети. Після – «солодкий стіл» та подарунки. Про це повідомляє сайт «ГромЧе».

Поспілкуватися з дітками зі сходу, які нині перебувають на Черкащині, приїхала і ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір, яка озвучила героїню «Літачок» на ім’я Динамітка.

Фільм для показу обрали невипадково, кажуть організатори. Бо мультфільм про те, хто такий справжній герой, що таке дружба та як не втратити віру в себе, навчає приймати правильні рішення заради інших.

У кінозалі як черкаські дітлахи, так і переселенці. Персонаж Динамітка говорить голосом телеведучої Людмила Барбір. Вона певна: ця стрічка якраз на часі. Адже головний герой переживає саме те, що близьке багатьом присутнім у залі.

- У нього прекрасне життя і в один момент він втрачає все. В принципі це дуже схоже зараз на ситуацію, у якій опинилися діти. Бо дійсно, вони жили спокійним життям розміреним, все було в них гаразд і тут в один момент з голови на ноги повернулося, - зазначає телеведуча.


Голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна розповідає, що ідею організувати такий благодійний показ підтримала одразу та без жодних сумнівів. Вона вважає таку ініціативу гарним прикладом об’єднання різних людей для доброї справи.

- До мене звернулися партнери з телеканалу «1+1» та запропонували у Черкасах організувати благодійний показ мультфільму «Літачки: рятувальний загін», як, до прикладу, кілька днів тому зробили у Києві, – розповідає Голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна. – Безумовно, ми одразу погодилися! Тож ми організували розваги, конкурси,подарунки та усе, що було необхідно.

Ольга з Іллею – переселенці з Горлівки, поки живуть на Чорнобаївщині. Сумують за рідною домівкою, та водночас дякують черкащанам за теплий прийом. Кажуть – такі заходи допомагають призвичаїтися. Адже діти повинні мати змогу відпочити від інформаційної напруги та повернутися у безпечне та безхмарне дитинство.

Матеріал надано прес-службою ГР "За процвітання Черкащини"

реклама

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100