реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах проведено рейдову перевірку суб’єктів господарської діяльності, які здійснювали перевезення пасажирів без дозвільних документів у Смілянському напрямку.

Перевірку здійснили за дорученням першого заступника голови облдержадміністрації, голови комісії з врегулювання питань транспортного обслуговування населення Наталія Старікової.

І хоча управління Укртрансінспекції в області самоусунулося від перевірки нелегальних перевізників, з огляду на заяву начальника управління Укртрансінспекції Євгена Кімлика під час наради з перевізниками, представниками комісії склали 3 адміністративні протоколи на порушників законодавства про автомобільний транспорт.

У роботі комісії взяли участь представники обласної державної адміністрації, управління ДАІ УМВС України в області, Головного управління Міндоходів в області, УДСБЕЗ УМВС України в області, ДП «Черкасиавтотрансервіс» та громадської організації «Автомайдан – Черкаси».

Такий комісійний виїзд наразі є ефективним засобом у боротьбі із нелегальними перевезеннями, тож члени комісії ухвалили рішення систематично проводити показові рейдові перевірки в різних районах області та їхні результати висвітлювати у засобах масової інформації, інформують в управлінні промисловості та розвитку інфраструктури Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 varvar 27.08.2014 14:44
пусть Приднепровскую СУБ "исследуют"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 mihe 27.08.2014 14:33
найшли на кому показники робити - на голодранцях. Вам честь і повага буде тільки тоді, коли по..рештовуєте пройд..світів які очолюють - Головне управління ветеринарної медицини Радняну, Головного санітарного лікаря Чиж, ту що ніби то понизили на посаді Криницьку. Всі вони жирують завдяки вашим зусиллям
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 незнайка 27.08.2014 14:30
А по КП ОБЛПАЛЫВО ЛЮСТРОВАННАЯ уже нашла отчетную документацию или до сих пор ИЩЕТ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100