реклама
Sucurity Police

реклама

Патріотична символіка на автівках та водії у вишиванках. Із таким «дрес-кодом» на День Незалежності у Каневі пройшов четвертий етап Національних змагань з автомобільного слалому «Мирна країна – єдина Україна».


Досі, готуючись до змагань з автомобільного слалому, учасники лише вивчали фігуру та технічно покращували автомобілі. Утім перед четвертим етапом пілотам довелося подбати ще й про творче оздоблення своїх автівок патріотичною символікою.

Прапори не лише розвівалися на автівках, а й були намальовані на капотах та навіть на номерних знаках. А дехто «оздоблював» свої автівки ще й яскравими маками на гербом.

Постійний учасник змагань Ігор Степаненко і сам одягнув вишиванку, і машину яскраво оздобив – на ній було аж сім прапорів. Це і маленькі стрічки, і великий прапор, який розвивався над машиною, і навіть намальований синьо-жовтий стяг на капоті автомобіля.


А на автівці Андрія Гетьмана окрім яскравого зображення прапора, майоріли ще й яскраві маки.

- Вирішили прикрасити авто у патріотично-українському стилі, - розповідає Андрій. – Спершу думали зробити патріотичні наліпки, але потім подумали, що це банально, тому й розмалювали машину фарбою гуаш.

У результаті на автівці «розквітло» дванадцять маків.

- На більше маків часу не вистачило, адже розфарбовували вже буквально перед самим стартом змагань. Шкода, що потім пішов дощ і вся намальована краса змилася, - зауважує власник «макової» автівки Андрій Гетьман.

Варто відзначити й жіночий екіпаж у складі Марії Усік та Оксани Зайченко. На їхньому автомобілі прапор був заміть номерних знаків, а на капоті – герб України.


- Ми зарані повідомили учасників про автомобільний дрес-код цього етапу, - розповідає один з організаторів Національних змагань з автослалому Артем Фіалковський. – Але до змагань, звісно, допускалися всі учасники, адже передусім слалом – це спортивні змагання і пілоти повинні вправно та швидко від’їздити фігуру.

Саму ж фігуру організатори щоразу ускладнюють, кажучи, що рівень учасників повсякчас зростає. Так, за словами Артема Фіалковського, у канівській фігурі було багато розворотів на 360 градусів, а також чималий відрізок для проїзду заднім ходом. Загалом проходження фігури займало півтори хвилини. Усю складність цього часу  відчув на собі державний службовець Олександр на «Хюндаї».

- На Національних змаганнях я вперше. Прочитав в інтернеті про етап перегонів у Каневі й приїхав. Але це справді складно, адже більшість учасників із високим рівнем підготовки, - зазначає Олександр.


А переможцями четвертого етапу Національних змагань з автомобільного слалому «Мирна країна – єдина Україна» стали: у жіночому заліку Яна Гриценко, у категорії «передній привід» – киянин Максим Шиков, а «золото» у категорії «задній привід» дісталося Ігорю Степаненку.

Загалом, четвертий етап зібрав учасників із Черкас та області, а також із Києва та Кривого Рогу. А вже 27 вересня організатори змагань запрошують всіх учасників та тих, хто хоче до них приєднатися до Кам’янки, де пройде п’ятий етап перегонів.


Про це інформують організатори.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ЗА СБУ 27.08.2014 16:07
з чим змагалися з ....?10 iнтернет видань для такого маленького мiста дуже багато.Читати нiчого.Все привiт.Поїхав до Росiї.
Хай живе ПIВДЕННА АМЕРИКА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100