реклама

реклама

Мер Канева всі наради за своєї участі хоче проводити у закритому режимі

Мер Канева всі наради за своєї участі хоче проводити у закритому режимі

Прокуратура опротестувала рішення № 271-р міського голови Канева Віктора Ніколенка «Про забезпечення всебічного, повного й оперативного поширення достовірної інформації про діяльність органу місцевого самоврядування».

У рішенні було, зокрема, зазначено: “Визначити всі засідання, наради, робочі зустрічі за участю міського голови та заступників міського голови такими, що підпадають під визначення - «закриті», передає кореспондент інформаційного агентства ГолосUA.

Протест на це рішення було винесене після того, як депутат Канівської міської ради Володимир Коржов звернувся до Канівської міжрайонної прокуратури Черкаської області з депутатським зверненням. Із прокуратури надійшла відповідь: «Встановлено, що вказане розпорядження видано із порушенням норм чинного законодавства, тому для приведення його у відповідність канівським міжрайонним прокурором винесено протест», - наголошувалося у відповіді на депутатське звернення.

У той же час, депутатський корпус по-різному відреагував на рішення міського голови. Так, депутати Канівської міської ради Микола Бовшик, Валентина Чиж (Партія Регіонів) та Юрій Бузницький («Сильна Україна») підтримали пропозицію проводити сесії міської ради в «закритому» режимі, без присутності в сесійній залі мешканців міста та журналістів, із забороною проводити відео та аудіо записи сесій.

Депутат від ВО «Свобода» Олександр Скорина з рішенням мера не згоден. «Закритими засідання в раді можуть бути лише ті, які пов’язані з розглядом документів з грифами таємності та державної ваги. До таких належать питання оборони, мобілізації, надзвичайного стану, тощо. Все інше має відбуватися відкрито і гласно. Я не візьму участі в жодному з заходів, які в зв’язку з присутністю міського голови чи його замів будуть оголошені закритими», - наголосив О. Скорина.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Великі Мости. 29.05.2011 21:17
Якщо хтось у цій країні себе вважає опозиціонером, незалежно від політичної сили, він не має права не прийти до суду, де паплюжаться права людини.
Чому не приходять? Тому що їм не дозволяють приходити. Або настійливо радять не ходити.
От що заважає Тягнибоку хоча б раз прийти на суд? А він чомусь не ходить. Жодної його заяви про Луценка я не чув. Олеже, ти говориш про те, який ти опозиційний і патріотичний чоловік, то чому ж ти не реагуєш, що твого соратника по опозиції вбивають
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Ярослав Мудрий 29.05.2011 18:54
ЧОГО ЦЕ ПР і КО ЗАСОВАЛИ НОГАМИ ... НЕВЖЕ Є ЩО ВІД НАРОДУ, ГРОМАДСЬКОСТІ УКРИВАТИ... А ЯК ЖЕ КРОКИ У ЄВРОПУ... ЧИ ТЕЖ ТИХЕНЬКО, ЩОБ НІХТО НЕ ПОМІТИВ ? АДЖЕ ПРОСТОМУ ЛЮДУ НЕ ПОЇЗДОК - БУТИ Б ЖИВУ !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 гонта 29.05.2011 15:24
Борітеся, поборите Вам Бог помогає !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100