реклама

реклама

Готуючись до підвищення навантаження на електромережу, черкаські енергетики замінюють силові кабелі в електромережах. Однак при виконанні цих робіт працівники РЕМу зіткнулися з супротивом літньої черкащанки, які не захотіла надавати доступ до свого двору. Енергетики ж запевняли: бабуся заважає вирити пошкоджений кабель та прокласти новий.


Сьогодні зранку, «озброївшись» рішенням суду за підтримки міліції, державної виконавчої служби працівники РЕМу намагались домовитися про проведення робіт за адресою: м. Черкаси, вул. Пожарського, 11/1 (р-н Соснівки між обласною лікарнею та міською лікарнею №2) з господинею дому Надією Засулою, проте літня жінка протестувала проти земляних робіт на її території.

Для боротьби з старенькою приїхали і представники місцевої самооборони, які навідріз відмовилися повідомляти журналісту видання, навіщо вони тут потрібні.


У жінки схопило серце, тож довелося викликати швидку допомогу. Вона має свої аргументи щодо дій енергетиків.

Пані Надія стверджує: кабель біля її двору проходив до підстанції, що знаходиться за будинком. На місці проїзду до підстанції побудував масивну будівлю її сусід. Під час будівельних робіт і був пошкоджений кабель.

– За зайняту ділянку була порушена кримінальна справа. Суд вимагав надати доступ до території для відновлення кабелю, та, очевидно, через гроші питання всі були зняті. І з 2010 року почали всі інстанції приходити до мене і запитувати навіщо я побудувала кам’яний паркан на місці проходження кабелю. Але то не мій паркан, я не рвала кабель і він мені в дворі непотрібен. Тому я постійно відмовляюся від розкопок у мене на подвір’ї, а мені через це не дають спокою, – бідкається жінка.

Іншої думки представники енергетики.

– Ще з 2010 року у виконавчій службі перебуває виконавче провадження, яке стосується зобов’язання Надії Петрівни для відновлення порваної тролейбусної лінії. Черкащанкою та її синами постійно здійснювалися перешкоджання рішення суду. На час негативних дій на території України енергоефективність міста дуже важлива, тому ми здійснили вихід до домоволодіння з представниками органів внутрішніх справ, самооборони, виконавчої служби, журналістів. У разі невиконання ремонтних робіт навіть можуть зупинитися тролейбуси. Проте нам знову чиняться перешкоди. Але ж сталося так, що на її території пролягають електромережі і їх треба полагодити. Нам треба зробити яму, полагодити і закопати, близько години роботи, – зауважує юрисконсульт першої категорії ПАТ «Черкасиобленерго» В’ячеслав Якушенко.

Після довгих суперечок правоохоронці ізольовують сина Надії Петрівни, який протистояв діям робітників. Лікарі швидкої заспокоюють жіночку, а енергетики таки виконують свою роботу. Детальніше дивіться ВІДЕО.


реклама

Коментарі  

 
+4 #6 Черкащанка 2 29.08.2014 10:11
..... они все как не стыдно на одну бабушку набросились все делают деньги почему не затронули крутяка который это сделал? Если у бабушки нет денег значит нужно делать то что им хочется вот такая банда орудует в Черкассах тоже самое делает и директор водоканала Овчаренко когда эта .... уже подавится деньгами когда он уже будет сыт чтоб не обижать людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Дмитро 29.08.2014 09:03
Да, Електрики, милиция, самооборона, 10 человек на одну бабушку. Пи...... Работники т..поры...е, с бабушкой договорится не смогли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Классика жанра 29.08.2014 07:34
Цитую Вухо:
Парнішки із самооборони приїхали попіаритись... Ви б лучше в зоні АТО попіарились...

Козатчина, гайдамакщина, рекет,колекторс ькі послуги, самооборона ......
А що робити коли державні інститути слабкі,гнилі та продажні ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #3 Бульба 28.08.2014 17:57
Між іншим черкаські "парнішки із самооборони" регулярно поповнюють батальони на сході... Це так, до слова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+33 #2 Вухо 28.08.2014 16:52
Парнішки із самооборони приїхали попіаритись... Ви б лучше в зоні АТО попіарились...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #1 свідок 28.08.2014 16:33
цікаво, що парнішки з самооборони не могли розібратися, нащо їх покликали і кого їм захищати :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100