реклама

реклама

Понад десяток років колектив ДПІ у м. Черкасах опікується підшефною групою КЗ “Черкаський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради”. Міндоходівці намагаються постійно допомагати своїм підшефним, вирішувати їх нагальні проблеми, а на свята їх особисто вітає керівництво інспекції.


Не стало виключенням і цьогорічне свято Першого дзвоника. Начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа взяв участь в урочистостях  з нагоди 1 Вересня і зазначив, що за літо всі діти дуже підросли та подорослішали. З собою посадовець привіз необхідні для навчання посібні матеріали. Перед традиційним дзвоником, який дав старт навчанню, малеча показала гостям невеличкий концерт та допомогла казковому герою Буратіно зрозуміти важливість та необхідність навчання у школі.

“Я бажаю кожному з вас гарно та старанно навчатись, пізнавати багато нового та цікавого, зустріти добрих і надійних друзів і, звичайно, слухатись своїх вчителів та вихователів, які допомагають вам оволодіти цими знаннями. Нехай наше небо завжди буде таким мирним та сонячним як сьогоднішній день”, - сказав Максим Криштопа.

Про це інформує прес-служба ДПІ в м. Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100