реклама

реклама

Міненерговугілля направило обласним енергопостачальним компаніям повідомлення про можливе тимчасове припинення електропостачання населення, як це було в 90-х роках, у зв'язку з виникненням дефіциту потужностей в об'єднаній енергосистемі України.

Про це йдеться в повідомленні "Прикарпаттяобленерго" з посиланням на документ Міненерговугілля, пише "УНІАН".

"Рішення вдатися до таких методів обумовлене розбалансуванням між виробництвом і споживанням електроенергії через дефіцит палива та гідроресурсів", - йдеться в повідомленні.

"Виконуючи рішення державного підприємства "Національна енергокомпанія України", "Укренерго" й профільного міністерства, енергетики вимушені запроваджувати так звані графіки аварійних відключень із метою економії палива", - наголошується в повідомленні обленерго.

Як зазначили в компанії, відключення проводитимуться за узгодженими з облдержадміністрацією графіками аварійних відключень під час ранкових і вечірніх пікових навантажень, орієнтовно о 9:00-11:00 і о 20:00-22:00.

"Відключення окремих груп споживачів триватиме не більше двох годин. Графіки вводяться в дію протягом 10-15 хвилин після розпорядження головного диспетчера електроенергетичної системи України", - йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що раніше такі обмежувальні графіки були запроваджені для підприємств і юридичних споживачів області, але вони не дали очікуваного ефекту.

"Зазначимо, що для кожної області встановлено конкретні ліміти потужності. У випадку, якщо область перевищить споживання електроенергії, в дію буде введено графіки аварійних відключень. Зараз наша область не вкладається в певні ліміти, тому відключення цілком вірогідні", - зазначається в повідомленні.

реклама

Коментарі  

 
+2 #7 Уманский Еврей 03.09.2014 05:02
Европейские ценности уже на нас свалились. Браво товарищи. Так держать. Хотели как лучше, а получилось как всегда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #6 хі-хі 02.09.2014 16:21
Цитую Жінка:
Ура! Іде ПОКРАЩЕННЯ!!!!! !!!!!!!!!!!

А ніхто і не говорив про покращення. Говорили, що будемо жити по новому. Різницю січете?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Богун 02.09.2014 15:38
Юля розповіла Сєнє, як бабло рубати на відключеннях світла, нова влада, старі методи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Loki 02.09.2014 13:46
Если бы на затопленых мелководным кременчугским водохранилищем лугах, та паслись стада так улюбленых народом нетелів, то их молоком мона было бы запустить в эксплуатацию, ну минимум пару спящих турбин кременчугской гэс. Та плюс кисельные берега в отдельном нижнем бьефе. А так? Нэ молока,нэ киселя, нэ света. ((.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Жінка 02.09.2014 12:12
Ура! Іде ПОКРАЩЕННЯ!!!!! !!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Василь 02.09.2014 09:54
В першу чергу викнути КХП короткова і АЗОТ. В країні енергетичний ППЦ, а вони якогось бєні освітлюють цілий ставок
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 незнайка 02.09.2014 09:27
Еще не забыли с какой помпезностью вводили в эксплуатацию электрометаллур гический комбинат Тогда и населению киловаттов хватало теперь только населению может не выстачить САБАЧАЧИМ ХАТЫНКАМ в водоохранной зоне не слышно чтобы лимиты устанавливали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100