реклама

реклама

На вихідних депутати Черкаської міської ради від Партії вільних демократів Руслан Зоря та Володимир Гриценко доставили у Новгород-Волинський допомогу 14 черкаським військовим, які проходять службу у 30 окремій механізованій бригаді. Ці хлопці вже цього тижня мають вирушити в зону АТО. Допомогу для них збирали команда «Вільних демократів», Правий сектор та ГО «Громадський блокпост». Усе необхідне вдалося зібрати за 10 днів. Про це пише сайт ПВД.

За словами Руслана Зорі, вдалося придбати бронежилети, іноземні шоломи, закордонне  взуття (воно набагато краще за вітчизняне), амуніцію, рації та інше. Завдяки небайдужим черкасцям і місцевим підприємцям закупили медикаменти, саперські лопатки і спальні мішки.


- Загалом було придбано амуніції та індивідуальних засобів захисту на суму понад 107 тис. грн. Щодо цього нам дуже допомогли хлопці з громадської організації «Громадський блокпост». За що їм вдячні. Підприємства Черкащини мають працювати  і допомагати нашій армії. Якщо черкаські магазини активно не допомагатимуть військовим, то вже завтра їх доведеться закривати, бо не буде кому продавати свій товар. Путін на Донецьку і Луганську не зупиниться. Те, що у нас в Черкасах зараз спокійно, не означає, що так і буде надалі. Ми маємо бути готові до всього, - зазначив депутат.

Окрім того, за його словами, він ініціюватиме перед міським головою Черкас та головою Черкаської ОДА створення центрів з підготовки. Там жителі міста та області навчатимуться військовій справі, опановуватимуть стрільбу зі зброї, готуватимуться до бойових дій, вчитимуть, як надавати першу медичну допомогу та інше.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100