реклама

реклама

Про раптове поновлення на посаді заступника міського голови Черкас регіонала Миколи Стрижака повідомив у «Фейсбуці» мер Сергій Одарич.

«Щойно отримав вимогу державного виконавця про негайне поновлення на посаді заступника міського голови... Стрижака Миколи Дмитровича. Вимога датована 1 вересня 2014 року. Видана - на виконання виконавчого листа Соснівського райсуду міста Черкаси від 27 серпня 2013 року. Де він (лист) блукав більше року - невідомо. Нагадаю - Стрижак Микола Дмитрович - відома і популярна у місті Черкаси особа. Багато років керував міськими землями на різних посадах - від землевпорядника до заступника міського голови. Будучи моїм заступником переважно опікувався проблемами міського архіву. Звільнений рішенням міськради в липні 2008 року. Багаторічний регіонал, зокрема - і депутат міськради від ПР», – повідомив Сергій Одарич.

«Востаннє з ним спілкувався місяців зо два тому. Намагався поговорити з власниками скандальної зупинки-туалету на Соборній площі. Після кількох переадресацій мене з’єднали з власником. Ним виявився М.Стрижак. Ось такі справи…» – зауважив Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
+2 #14 Нестор Іванович 02.09.2014 21:29
Так він ще попереднього ПеРдунського зама не того, хай мабуть в чергу шикуються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 майдан 3 02.09.2014 18:56
Те що регіонал то це так, квіточки. А те що цей пройдисвіт є махровим корупціонером по земельним питанням - ось привид бити сполох для черкаськоі громади. Може організувати такий собі флешмоб - чекати цю паскуду де б вона не з*явлалася з відерцем прохолодноі водички або фекалій та начебто ненароком йому на мордяку. А потім вибачитись, як робить люба ввічлива людина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 ПРУхи РИГИ 02.09.2014 18:43
Від молі засоби є,від тараканів є,від каларадів коктейлі гарно працюють,що від ригів є ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #11 стабилизец 02.09.2014 12:59
Ай яй яй, градоначальника обидели... Если эффективный менеджер не знает, как правильно уволить человека после восстановления, то это таки ганьба. Правда, благодаря связям, земельные оборудки пан Стрижак умудрялся проворачивать и не будучи при посаде. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #10 Микола Іванович 02.09.2014 12:57
Стрижак допригається до Хуторів.Краще йому не висовувати голову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #9 казус 02.09.2014 12:54
не поновить Алєгович на посаді Стрижака- новий пріцедент в суді, бо тоже за неісполненіє рєшеній суду зараз судять по прокопову енд компані.не допустить правій сектор- а виконання це не колішить, роботодавець міськой голова.Є ше один путь- з миколайом договорітися щоби туалет на Соборной дозволити, але то рішення віконкому повінен підписати беззубенко, для чогось же должон пригодитися.сюжет, однако, єдріт-мадрід....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #8 РИГИ ГЕТЬ 02.09.2014 11:51
НАКУЙ РИГА! ЗАРИЄМО :-x ПОДАВАЙ АПЕЛЯЦІЮ,ХАЙ ЩЕ НА ПАРУ РОКІВ ЗАБЛУДИТЬСЯ..МОЖЕТЕ ПОНОВИТИ І ГОЛОСУВАННЯМ ЗНЯТИ .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #7 Скептик 02.09.2014 11:50
Ну что тут можно сказать? Только одно: мафия бессмертна! А вы выстаивайте на своих майданах, гробьте страну и свои жизни, чтобы по вашим трупам стрижаки восходили! Вот теперь даже интересно, поднимется ли вой, пардон, праведное негодование господ рэволюционеров против этого .... (вместо точек можно подставить любое ругательное слово, потому что политкорректный Прочерк все равно бы точки поставил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #6 Ще той 02.09.2014 11:43
Цитую ПС:
Де Самооборона, де Кієнко, де Романов, де всі ті, хто кричав про Беззубенка. Йдіть і не допустіть регіонала до влади!!!! Виконайти волю громади!

Трохи покричали - трохи викричали і хватить. Не рвать же глотку, правда? Викричали собі трохи - хто на карман, хто посаду. Та воно якось так і буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #5 вано 02.09.2014 11:30
Одарич,Сергійко ! Ти нічим не краще нього.Ну ми ж не дурні. Всі знають як ти людей з посад "виїдаєшь".ГАНЕБНА практика! Дивись бо і з тобою так буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100