реклама

реклама

Незрозумілу байдужість до політичної позиції власної партії висловили під час сьогоднішньої сесії депутати від ВО «Батьківщина» в Черкаській обласній раді.


На початку пленарного засідання депутат Михайло Мушієк взяв слово щодо питань порядку денного. Натомість, вийшовши за трибуни, він зачитав розлогу заяву фракції ВО «Батьківщина» в Черкаській обласній раді з приводу законів, ухвалених у парламенті 16 вересня.


При цьому в залі були присутні… двоє депутатів від цієї фракції – Ольга Мартинова та Олександр Романенко.

Суть заяви батьківщинівців зводилася до засудження законів, ухвалених 16 вересня, про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей та про амністію учасникам незаконних збройних формувань, які воюють проти української держави.

Батьківщинівці закликали не допустити територіального поділу України, звернулися до депутатського корпусу Черкаської обласної ради з ініціативою поставити на голосування звернення до Верховної Ради про скасування згаданих законів.

Проте депутати не підтримали ініціативу батьківщинівців та не включили питання про звернення до парламенту до порядку денного.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Орест 22.09.2014 08:57
Такі, як Мушіяка, Батьківщину і знищили. Олійнеківське кодло довело справу до логячного завершення :P .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 народ 19.09.2014 23:15
Мартинова продажна ............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Знаючий 19.09.2014 17:32
Точно що "розлога" заява. Навіть звичайну заяву з кусків інформацій зі ЗМІ до купи скласти не можуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 андрій 19.09.2014 15:47
батьківщинівці просто смішні. Гидко на них дивитися. Після того, як фракцію покинув Гресь, там не залишилося достойних людей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Фотограф 19.09.2014 12:30
Батьківщинівці закликали не допустити
***
А где вы были и к чему клыкали когда "Батькивщина" в лице Вашей Тимошенко подписывала грабительский газовый договор для Украины?
Кто будет нести ответственность за холодные больницы, детсадики, школы?
Пусть "Батькивщина" и их Тимошенко скажут народу Украины, почему Украина платит самую высокую цену на газ в мире. Может они сначала этот вопрос решат а потом уже будут другим в что-то советовать или требовать. Пока не добьются пересмотра грабительского газового договора с Путиным подписанного ними же "Батькивщиной", нет им места во власти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 дувш 19.09.2014 11:51
які керівники,така ж і партія
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Дід Трохим 19.09.2014 11:36
Почався процес відторгнення інородного тіла з організму України. Можна втратити півпроцента території, але зберегти державу й рухатися далі. А можна бути "патріотом", впертися в зимову кампанію й вивозити зі сходу камази обморожених і заморожених. А потім коли військо там просто фізично закінчиться, весною вітати Путлєра в Києві. а економіка за цей час просто здохне не на третину, а на всі 100. Даремні жертви? Не даремні! Бо якби не хлопці, сьогодні вже б йшлося не про дві області, а про територію до Дніпра. І підтримка місцевого населення тут ролі не грає, Путлєру вже ця ширма не треба. А вони там хай будують, шо хочуть. Хоть копію режиму Пол Пота, хоть Данєцкую Савєцкую рєспубліку - по ... ІМХО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100