реклама

реклама

Фотопроект колись луганського, а нині – черкаського фотомитця Олексія Бадера «Майбутнє Черкас» переріс у фотовиставку, яка вчора відкрилася в обласному художньому музеї.


20 робіт, на яких дівчата з щирими обличчями демонструють численні грані черкаського буття, називаються відповідно: «Місто казкових мрій», «Місто протиріч», «Місто лагідного материнства», «Гостинне місто», «Місто, де можна доторкнутися до казки», «Місто різноманітних культур та поглядів» тощо.

– Назва виставки – «Майбутнє Черкас». Моїм завданням було за допомогою висловлювань людей показати те, що вони відчувають, що вони думають, що вони хотіли б бачити у тому краї, в якому живуть, – розповів кореспондентові «Прочерку» Олексій Бадер, який має освіту психолога й намагається поєднати у своїх роботах фотомистецтво й психологію. – Тому, працюючи з кожною людиною, ми намагалися зробити так, щоб у створенні фотографії була максимальна участь саме цієї людини. Моя робота була – допомогти реалізувати думку людини про її рідне місто.


В організації виставки Олексієві Бадеру допоміг художній музей та працівники управління культури міськради. На відкритті експозиції виступив квартет «Акварелі». Триватиме виставка місяць.

Олексій Бадер народився 12 березня 1976 року в місті Луганськ, займатися фотографією почав із 1987 року. Професійно займається фототерапією, весільною фотографією.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Бульба 20.09.2014 14:26
У "мера" Сергія Одарича дуже своєрідне сприйняття прекрасного..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 незнайка 20.09.2014 12:02
Где фото сегодняшней Ямы за Драмтеатром в центре?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Дід Трохим 20.09.2014 12:01
Цитую FED:
Абсолютно посередній фотграф цей Бадер. Чому з ним Одарич носиться, як.....з писаною торбою?

Бо Одарич такий самий фотограф
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 FED 20.09.2014 09:33
Абсолютно посередній фотграф цей Бадер. Чому з ним Одарич носиться, як.....з писаною торбою?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100