реклама

реклама

Ціла низка зворушливих патріотичних заходів для малюків відбулася з нагоди Міжнародного дня миру 18 вересня в Золотоноші.


У парку ім. Т. Шевченка Будинок дитячої та юнацької творчості на чолі з директором Олександром Омельченком організував міську гру-подорож для молодших школярів міста «Барвінковий експрес» на тему «Україна – єдина країна».

У цьому патріотичному святі третьокласники всіх шкіл міста під час «подорожі по творчих станціях» згадували символи України, вчилися їх малювати, виготовляли голубів миру та барвінкові куточки, відповідали на питання вікторини про черкаський край, оздоблювали себе жовто-блакитними стрічками, розучували патріотичні пісні і танцювали.


А перед торговим центром вихованці будинку дитячої та юнацької творчості провели своєрідний парад миру в межах акції «Підтримаємо мир». Юні вокалісти з фольклорного гуртка «Домісолька» (керівник Світлана Берднік) натхненно заспівали пісню «Хай завжди буде сонце», а танцюристи Зразкового колективу сучасного танцю «Тандем» (керівник Ольга Єрмолаєва) виконали патріотичний танець. Чисельні перехожі були вражені від побаченого і щиро дякували дітям за подаровані голуби миру, а у відповідь на заклики дітей «Слава Україні» дружно відповідали «Героям слава!!!»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100