реклама
Sucurity Police

реклама

Черкащан вчили накладати джгути, зупиняти кровотечу і робити масаж серця. Усе це увійшло до програми надання невідкладної медичної допомоги, чергове заняття з якої відбулося в середу.

Медичні курси організували депутати Черкаської міської ради. Нині ними опікується депутат від Партії вільних демократів, єдиний медик у міській раді Олег Роскопін. Навчання проводять лікарі третьої міської лікарні, переважно травматологічного відділення.

За словами Олега Роскопіна, кожної середи з 18.30 на базі колишньої тютюнової фабрики проходять навчання. Групи формуються за номерами телефонів: 45-72-22 та 45-55-50 у будні дні з 10-ї до 18-ї години.

– Надалі ми плануємо залучати представників бізнесу. Можливо проводити такі навчальні на підприємствах чи фірмах. Зараз готуємо відповідні листи до керівників підприємств. Окрім того, маємо намір проводити курси з надання медичної допомоги в школах і в мікрорайонах міста, – розповів Олег Роскопін.

Сам Олег Роскопін – лікар-травматолог, директор Другої міської поліклініки. Служив в Афганістані, де і проходив медичну практику, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100