реклама

реклама

На сьогодні із заявами на отримання земельних наділів до територіальних органів Держземагентства в Черкаській області звернулися 30 учасників АТО та членів їхніх родин, найбільше – у Смілянському районі (13 осіб).

Фахівці задовольнили всі прохання та видали накази на отримання ділянок загальної площі 29,64 га, зокрема: 22 земельні наділи площею 28,74 га – для ведення особистого селянського господарства, 5 ділянок площею 0,6 га – для садівництва, 2 наділи площею 0,2 га – для індивідуального дачного будівництва, 1 ділянка площею 0,1 га – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Земельні наділи розташовані у Смілянському (13), Черкаському (6), Тальнівському (3), Уманському (2), Золотоніському (2), Катеринопільскому (1), Маньківському (1), Монастирищенському (1) районах та у м. Золотоноша (1).

Заяви про виділення земельних наділів учасникам антитерористичної операції землевпорядники Черкаської області розглядають оперативно та в позачерговому порядку, запевняють у Головному управлінні Держземагентства в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Ганнуся 21.09.2014 23:57
Цитую Громадянин:
Та не виділили, а оформили, це по-перше. А по друге земля не чиновницька, а відповідно до ст. 15 Конституції України є власністю Українського народу.

а по-третє, по Смілянському округу у депутати йтиме Рудик, тому у Смілянському та Черкаському районах найбільше ділянок і дали. хоча за законом кожен громадянин має право на земельну ділянку, а ці роздавалки - піар, використання службового становища
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 ігор 21.09.2014 20:34
..."Фахівці задовольнили всі прохання та видали накази на отримання ділянок загальної площі 29,64 га, зокрема: 22 земельні наділи площею 28,74 га – для ведення особистого селянського господарства, 5 ділянок площею 0,6 га – для садівництва, 2 наділи площею 0,2 га – для індивідуального дачного будівництва, 1 ділянка площею 0,1 га – для будівництва"
Так на чиновницьку землю никто и не претендует!!! Те самые многолетние очередя как раз и ждут когде им дадут кусочек "Нашей Украинской земли". Только в их случаи с пустым кошельком надо ждать и ждать. А в случаи участников АТО, так попробуй там что то затянуть-сразу на пенсию ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 ігор 20.09.2014 22:19
А почему в позачерговому?!Многодетные семьи,семьи нуждающиеся в улучшении жилищных условий годами,десятиле тиями в очереди стоят, денег нет чтоб вопрос поскорее решить, а тут у нас оказывается и участки есть и вопросы оперативно решать можем...???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Громадянин 20.09.2014 19:54
Та не виділили, а оформили, це по-перше. А по друге земля не чиновницька, а відповідно до ст. 15 Конституції України є власністю Українського народу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100