реклама
Sucurity Police

реклама

До чергової частини Чигиринського райвідділу міліції звернувся 52-річний житель району та повідомив про крадіжку. Чоловік вказав правоохоронцям, що в нього з домоволодіння зникли 800 гривень. Міліціонери негайно виїхали на місце події.

Прибувши за вказаною адресою, працівники міліції більш детально поспілкувалися з потерпілим про події, які передували крадіжці. Чоловік розповів правоохоронцям, що напередодні до нього завітав 20-річний родич. Вони сиділи, випивали, потім лягли відпочивати. Коли прокинувся вранці, гостя вже не було. Хто міг вчинити крадіжку, чоловік не знав. Щодо до гостя, то господар був впевнений в його непричетності, проте правоохоронці вирішили все ж перевірити цю інформацію.

Спілкуючись з місцевими жителями, оперативники дізналися, що нещодавно цей молодик, який ніде не працює, витратив чималу суму в місцевому магазині. Ця інформація насторожила правоохоронців і вони завітали до чоловіка за місцем проживання. Побачивши правоохоронців, зловмисник зрозумів, що його викрито і відразу про все розповів. Як з’ясувалося, під час застілля молодик побачив, куди господар кладе гроші і вирішив їх викрасти. Його навіть не спинили тісні родинні зв’язки. Викрадені кошти відразу витратив на розваги та алкоголь.

Як зазначив начальник Чигиринського райвідділу міліції Олександр Московченко, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років, інформують у прес-службі обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100