реклама

реклама

«Є небезпека, що Черкаську область знову представлятимуть зубики, бобові, тимошенки, яценки… Тому за підтримки і навіть наполягання черкащан вирішив на вибори йти само висуванням», – про це у «Фейсбуці» написав депутат Черкаської міськради Микола Булатецький.

«Останні дні провів зустрічі в колективах декількох підприємств, заручився підтримкою, а подекуди й вимогою йти на вибори кандидатом від Черкас, а не бути представником якоїсь політичної партії. Для посилення своїх можливостей формуємо та пропонуємо громаді Черкаську команду із людей перевірених часом, Майданом, стосунками. Поки до неї ввійшли: Олександр Чуприна (195 округ), Леонід Даценко (197 округ), Наталка Старікова (198 округ), Василь Фурман (199 округ), Антон Котвіцький (200 округ)», – представив соратників Булатецький.


«З’явилися прикрі несподіванки: так не зважаючи на попередні домовленості щодо висунення єдиного кандидата по Смілянському округу Наталки Старікової, свою кандидатуру ніби висуватиме і Валентина Коваленко. Якщо це так, то це велика прикрість – як особисто для мене, так і для всієї нашої команди. Такий крок – це підігравання тим силам, які прагнуть реваншу.

А вчора на Смілянському Майдані, несподівано для всіх, про свій намір балотуватися заявив ще один майданівець і просто хороший чоловік – Сергій Таран.

Готовий битися об заклад на великі гроші, що ні Валентина Коваленко, ні Сергій Таран не переможуть Віктора Тимошенка. Думаю, сильнішим опонентом є Наталка Старікова, тому її кандидатура найприйнятніша», – висловився Микола Булатецький.

реклама

Коментарі  

 
-2 #29 Андрій 24.09.2014 17:18
На 199 окрузі Фурман-це технічний кандидат Ничипоренка.Саме Фурман на минулих виборах працював проти лідера опозиції Анатолія Бондаренка і допоміг Ничипоренку виграти вибори у Бондаренка.Ця парочка працює разом Ничипоренко-Фурман.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #28 УЖАСТЬ 23.09.2014 13:28
свою кандидатуру ніби висуватиме і Валентина Коваленко. А вчора на Смілянському Майдані, несподівано для всіх, про свій намір балотуватися заявив ще один майданівець і просто хороший чоловік – Сергій Таран.

***
Уже и до Булатецкого начинает доходить, что истинные цели т.н патриотов Украины в лице 48 партий, это не защита социально-экономических проблем населения страны а банальная жажда дорваться до бесплатной кормушки именуемой - государственным бюджетом.
Ну что мешает быть патриотом, выступать на митингах и не быть депутатом? Дык нет, надо чтобы обязательно стать дипутатом, а вот тогда.. они уже усьо, сделают для народа счастье. Как сделал это пан Даценко за год депутатства. Может хоть кто-то скажет что и как он облагодетельств овал людей каневщины? А есть здобутки...написал 10 запытов депутата.. от которых пользы как с суточного доения козла. А вот зарплату, оплату гостиницы в Киеве получал исправно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #27 Олена 22.09.2014 19:18
Фуман і Чуприна Катеринопільськ і їх буде лобіювати Косюк.На 196 окрузі буде іще один Катеринопільськ ий Юрко Власенко,їх тут ціла компанія.Якщо Косюк захоче то вони пройдуть як ніж у масло.Яценку,Зубику і Бобову з грошима Косюка не справитись.Але як так буде,то це краще для України й Черкащини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #26 Левко Дурко 21.09.2014 18:11
Суд у Києві звільнив з-під варти командира роти спеціального призначення полку міліції особливого призначення "Беркут", підозрюваного в розстрілі більше 30 чоловік в ході масових протестів в столиці України
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #25 Майдан 3 21.09.2014 17:58
Цитую Антириг:
БУЛАТЕЦЬКИЙ В МУСОРНИКАХ РЕВОЛЮЦІОНЕРІВ, А ПЕТРЕНКО НА СХОДІ ВОЮЄ,І ВІН ДУМАЄ СКЛАСТИ ЙОМУ КОНКУРЕНЦІЮ?ПАНЕ МИКОЛА,СЛОВА ТА ЗАКЛИКИ,НАВІТЬ З БУЛОВОЮ,НІЧОГО НЕ ВАРТІ,ВАРТІ ДІЇ.ПЕТРЕНКО НА ПЕРЕДОВІЙ,А ВИ З МАКСИМОМ ДОМА.

Де був цей Петренко зі своїм спонсором Одаричем, коли Тулуб сидів у ОДА ? А зганяти на 5 хвилин до зони АТО (в кращому випадку) - так це вже не канає. Цю тему Ляшко вже використав на 100 відсотків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #24 Антириг 21.09.2014 13:16
Цитую адекватний:
Бул.......кий вор який вкрав у дытей села Геронимывка сыльський клуб який эдиний в Черкаськый областы належить СТОВ Була....ького а не сыльськый раді. Вор повинен сидіти в тюрьмі а не в парламенті.

А ВРАЖИН,НЕ ПИТАЛИ,БЕЗ ТЕБЕ РОЗБИРУТЬСЯ,ТИ ПРО ВИБОРИ В ДУМУ ДУМАЙ,ХОЧА ТАМ ВИБОРИ БЕЗ ВИБОРУ,І ТАМ "ВАТУ" НЕ ПИТАЮТЬ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #23 Антириг 21.09.2014 13:14
Цитую Хармс:
Кончєне брехло. Хронічний невдаха вирішив додати ще одну поразку собі у колеукцію. Можде варто подумати про політичну пенсію? Бо санітари втомилися)

СПРАВЕДЛИВОСТІ РАДИ,У ЖУКОВСЬКОЇ ВІН ВИГРАВ,А ПОПЛАВОК ТУПО КУПИВ ОКРУГ,ВІДКРИТО.ГАНЬБА ТИМ ХТО ПРОДАВСЯ ТА ГАНЬБА ПРОКУРАТУРІ,ЯКА ЗАКРИЛА ОЧІ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #22 Антириг 21.09.2014 13:11
БУЛАТЕЦЬКИЙ В МУСОРНИКАХ РЕВОЛЮЦІОНЕРІВ, А ПЕТРЕНКО НА СХОДІ ВОЮЄ,І ВІН ДУМАЄ СКЛАСТИ ЙОМУ КОНКУРЕНЦІЮ?ПАНЕ МИКОЛА,СЛОВА ТА ЗАКЛИКИ,НАВІТЬ З БУЛОВОЮ,НІЧОГО НЕ ВАРТІ,ВАРТІ ДІЇ.ПЕТРЕНКО НА ПЕРЕДОВІЙ,А ВИ З МАКСИМОМ ДОМА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #21 Wert2@i 21.09.2014 08:31
Це останній шанс Булатецького.Він добряче надоів своіми висуваннями і засуваннями.
Пора виходити на ринг молоді,а не подібним базікам.
В печінках сидить його пустопорожня "правда".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #20 Пошливы 20.09.2014 23:24
Коваленко прыщ не теле нашей революции.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100